2017-08-21 15:30:40
Φωτογραφία για Στοχεύει κάπου η Ισλαμική Τρομοκρατία;
Εύλογο ερώτημα το αν τα χτυπήματα του ολέθρου που δέχεται ο Δυτικός Κόσμος από την 11 Σεπτεμβρίου και μετά,έχουν σκοπό ή είναι απλώς πλήγματα που εκτονώνουν πάθη.

Η συμβολή της επιστήμης της Ψυχολογίας ίσως να είναι πολύτιμη.

Από τα αποτελέσματα που ήδη έχει επιφέρει η τρομοκρατία με την νόθα υπογραφή «κάποιου Ισλάμ» θα προσπαθήσω πολύ σύντομα να ηχογραφήσω κάποιες τυχόν ενδότερες προθέσεις του Τρόμου Η λεγόμενη Ισλαμική Τρομοκρατία απομειώνει το Δυτικό Κράτος!Οι τζιχαντιστες έχουν πλέον καταδείξει την θέση αδυναμίας των Δυτικών Πολίτικων Συστημάτων.

Τα κράτη δυτικού τύπου ήδη συκοφαντημένα από τα διάφορα ιδεολογήματα του Φιλελευθερισμού και του Νεοφιλελευθερισμού, υποχωρούν στο πεδίο της προβλέψεως των κινδύνων και της ασκήσεως προληπτικής αντιτρομοκρατικής πολιτικής. Η ισχύς του κράτους μειώνεται και η προβολή δυνάμεως του τρόμου αυξάνεται.

Στόχος, ίσως, των τζιχαντιστικών κύκλων είναι η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ολόκληρων περιοχών στις Δυτικές Χώρες και η εκεί εγκατάσταση DE FACTO ΕΜΙΡΑΤΩΝ. Τα De Facto Εμιράτα με την μορφή ΓΚΕΤΟ θα αποβάλουν τους εκπροσώπους των κρατών και θα εγκαταστήσουν εντός της Δύσεως ΘΥΛΑΚΕΣ ΣΑΡΙΑΣ, δηλαδή Ισλαμικού Νόμου. Χώρους μέσα στη Δύση όπου δεν θα κυριαρχεί νομίμως το κράτος,  αλλά θα ασκείται η εξουσία του τζιχάντ.


Αν θεωρήσουμε ότι σε κάθε πράξη υπάρχει κάποιος τελικός σκοπός, το εγχείρημα της δημιουργίας ΕΜΙΡΑΤΩΝ μέσα στη Δύση φαίνεται ως η μόνη προοπτική ισορροπίας της δράσεως των τζιχαντιστών στο όχι και πολύ μακρινό μέλλον.

Αν, όμως, η δραση της τζιχάντ αποσκοπεί στην ίδρυση ΕΜΙΡΑΤΩΝ το ισόποσο αντιδράσεως ώστε αυτό να αποτραπεί από πού θα προέλθη; 

Μάλλον όχι από τα δυτικά κράτη...

Τα δυτικά κράτη είναι ήδη ΗΤΤΗΜΕΝΑ...

Μάλλον η λυτρωτική κίνηση κατά της τζιχάντ θα έρθη από «αλλού»...!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ι. ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ:.

==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας
geopolitics
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ