2017-08-23 12:24:36
Φωτογραφία για Ν. ΠΑΠΠΑΣ: Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ
«Αν θέλει η Ν.Δ. να μάθει περισσότερα για τον γκεμπελισμό, πρέπει να απευθυνθεί σε οικείους, να κοιτάξει πολύ κοντά της», δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, στον ραδιοφωνικό σταθμό ''24/7''. Όπως υποστήριξε ο υπουργός: «Η θεωρία των δύο άκρων, ήταν καταφύγιο της Δεξιάς, από τα αδιέξοδα στην οικονομική της πολιτική».

Ο κ. Παππάς επισήμανε δε ότι: «Η έξοδος από το μνημόνιο θα γίνει σταδιακά και αυτό που έχει σημασία είναι η κάλυψη των αναγκών της χώρας, με ομαλή χρηματοδότηση».

Σχετικά με την επίσκεψη Μακρόν στην Ελλάδα, ανέφερε ότι θα έχει μεγάλη σημασία για τη χώρα και δυνατό συμβολισμό καθώς, όπως είπε, ο Γάλλος πρόεδρος ήρθε στην εξουσία μετά την κατάρρευση των υπαρχόντων κομματικών σχηματισμών στη Γαλλία, όπως έγινε και με την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα.

Για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ανέφερε ότι: «Έχει κυλήσει νερό στο αυλάκι, με δικές μας πιέσεις. Δεν κατέρρευσε ο νόμος Παππά. Με νομοτεχνικές βελτιώσεις, τον έχουν ψηφίσει και Ν.Δ., και ΠΑΣΟΚ», είπε και υπογράμμισε ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2017.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail''
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ