2017-08-27 00:32:31
Φωτογραφία για Η Μπαλατσινού παράτησε τον Κικίλια και την έκανε για την Αμερική
Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες να ζει τον απόλυτο έρωτα, όμως η Τζένη Μπαλατσινού πάνω απ' όλα είναι μάνα!

Μοιραία, λοιπόν, αποχωρίστηκε για λίγο τον Βασίλη (της) Κικίλια και συνόδευσε την κόρη της Αλεξάνδρα στην Αμερική. 

Ο λόγος του ταξιδιού των δύο γυναικών δεν είναι η αναψυχή. Η μικρή θυγατέρα της παρουσιάστριας και του Πέτρου Κωστόπουλου θα αρχίσει φέτος τη φοίτησή της σε πανεπιστήμιο στην Ουάσινγκτον και η Τζένη τη συνόδευσε, προκειμένου να της βρει σπίτι και να τη βοηθήσει γενικότερα να τακτοποιηθεί στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια (η οποία συνελήφθη πρόσφατα από τους παπαράτσι να κάνει τα μπάνια της στην Πάτμο μαζί με τον βουλευτή και εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια) μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορα φωτογραφικά στιγμιότυπα από το υπερατλαντικό ταξίδι της. 

Ομως, η Μπαλατσινού απέφυγε να κοινοποιήσει εικόνες της ίδιας και της κόρης της, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση σε εικόνες της πόλης, στις οποίες δεσπόζει επιβλητικός ο Λευκός Οίκος, αλλά και στα φαγητά που επέλεξαν κατά τη διάρκεια του γεύματός τους σε ασιατικό εστιατόριο.

Να θυμίσουμε πως και η μεγάλη κόρη της Τζένης και του Πέτρου, Αμαλία Κωστοπούλου βρίσκεται στις ΗΠΑ, καθώς άρχισε και εκείνη ήδη τα μαθήματά της σε πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο, όπου φοιτά εδώ και έναν χρόνο.  πηγή
epixirimatias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φανουρόπιτα με 7 υλικά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φανουρόπιτα με 7 υλικά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ