2017-08-27 23:53:11
Φωτογραφία για Η ΑΕΚ τα δοκάρια, ο ΠΑΣ τις εντυπώσεις
Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι στα Γιάννινα (0-0) μεταξύ τους ΠΑΣ και της ΑΕΚ. Πολλά προβλήματα είχε η Ένωση στην ανάπτυξη της σε ένα κακό παιχνίδι για τους «κιτρινόμαυρους». Κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ, με την ΑΕΚ να μην βρίσκει ρυθμό μετά και την αναγκαστική αλλαγή του Τσιγκρίνσκι στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης. Πριν από αυτή την αλλαγή οι Γιαννιώτες είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι μετά από σέντρα του Νικολιά και σύγχυση στην άμυνα της ΑΕΚ με τον Βινίσους τελικά να απομακρύνει τελευταία στιγμή τη μπάλα.

Η ΑΕΚ απάντησε μετά από δύο λεπτά στο 12’ με τον Γιόχανσον να σεντράρει τον Λιβάγια να ξεφεύγει από τον Τζημόπουλο και να πιάνει τη γυριστή κεφαλιά με τον Μαυροπάνο να απομακρύνει τελικά τη μπάλα. Στο 26΄η Ένωση είχε μία ακόμα καλή στιγμή μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αϊντάρεβιτς από μακριά και τον Βελίδη να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια τη μπάλα
. Όσο ο ρυθμός του αγώνα ανέβαινε η ΑΕΚ αντιμετώπιζε προβλήματα κυρίως στον χώρο του κέντρου με του παίκτες του ΠΑΣ να βγαίνουν πολλές φορές, κυρίως από την δεξιά πλευρά, στην επίθεση. Στο ημίωρο ο ΠΑΣ χάνει τη πιο μεγάλη ευκαιρία του στο ημίχρονο με τον Ανέστη να ενστικτωδώς να διώχνει τη μπάλα στην προβολή του Γιάκου μετά από σέντρα του Λίλα. Τεράστια απόκρουση για τον τερματοφύλακα της Ένωσης που κράτησε το μηδέν σε ένα καίριο σημείο για την ομάδα του. Εννιά λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ έχει την ευκαιρία μετά από σουτ του Λίλα αυτή τη φορά και τον Ανέστη και πάλι σωτήρα της ΑΕΚ που έδιωξε εντυπωσιακά με τις γροθιές. Η ΑΕΚ με τη σειρά της θα μπορούσε να ανοίξει αυτή το σκορ και να πάει στο αποδυτήρια με το 1-0 καθώς στο 44’ ο Λιβάγια μετά από εξαιρετική κίνηση και με πολλά σώματα μπροστά του επιχείρησε το μακρινό σουτ το οποίο σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Βελλίδη. Την κατοχή του δευτέρου ημιχρόνου φρόντισε να πάρει από τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΚ που ωστόσο δυσκολευόταν στην ανάπτυξη. Στο 60’ ο MPV της ΑΕΚ στην αναμέτρησης Γιάννης Ανέστης λέει όχι και πάλι σε σουτ του Λίλα ενώ η φάση δεν είχε συνέχεια με τον Ναδάλες να βρίσκεται σε θέση οφσάιντ. Η ΑΕΚ στα επόμενα λεπτά έχασε την κατοχή με τον ΠΑΣ να βγαίνει επικίνδυνα προς την περιοχή των «κιτρινόμαυρων» δίχως όμως να απειλήσουν σε κάποια φάση. Στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης η ΑΕΚ χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία της για να φύγει με το διπλό από τους «Ζωσιμάδες» μετά από σουτ εκτός περιοχής του Ούρος Τσόσιτς το οποίο τράνταξε και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ