2017-08-30 10:21:18
Φωτογραφία για Ι.Χ. συγκρούστηκε με στρατιωτικό λεωφορείο στην Κρήτη
Χωρίς τελειωμό τα τροχαία ατυχήματα στην Κρήτη. Νέο σοβαρό  τροχαίο σημειώθηκε σήμερα στις 06:15  το πρωί στην Εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου στο ύψος της Γεωργιούπολης όταν κάτω από αδιευκρίνιστες  μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα Ι.Χ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με λεωφορείο το οποίο μετέφερε στατιώτες .

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συνολικά πέντε τραυματίες, εκ των οποίων οι τρείς είναι στρατιώτες ενώ οι άλλοι δύο είναι τα τα άτομα τα οποία επέβαιναν στο Ι.Χ . αυτοκίνητο για τα οποία μάλιστα χρειάστηκε ο απεγκλωβισμός τους από την πυροσβεστική υπηρεσία που κλήθηκε στο σημείο..

Να σημειωθεί ότι σε σοβαρή κατάσταση μεταφερθηκε στο νοσοκομείο μια κοπέλα η οποία επέβαινε στο Ι.Χ καθώς φέρει τραύματα στο κεφάλι .Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους για τη σφοδρότητα της σύγκρουσης των δύο οχημάτων, του τζιπ και του λεωφορείου της Αεροπορίας που σημειώθηκε λίγο μετά τις 06:00 σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το τζιπ με κατεύθυνση προς Ηράκλειο, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το στρατιωτικό λεωφορείο.


Στο σημείο του ατυχήματος σήμανε συναγερμός. Άνδρες της πυροσβεστικής κλήθηκαν για τον απεγκλωβισμό του ζευγαριού, ενός άνδρα 23 και μιας γυναίκας 26 ετών, και οι δύο Έλληνες, με την κοπέλα να έχει τραυματιστεί σοβαρότερα. Ελαφρά τραυματίστηκαν και τρεις στρατιώτες που επέβαιναν στο λεωφορείο. Ολοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού δημιουργήθηκαν ουρές χιλιομέτρων

Τις φωτογραφίες έστειλε στο ekriti αναγνώστης.

ΠΗΓΗ: http://www.ekriti.gr/kriti-hania/sovaro-trohaio-ston-voak-ih-sygkroystike-me-stratiotiko-leoforeio#sthash.yUeCK5KG.dpbs
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ