2017-08-31 21:42:42
Φωτογραφία για Ο Α/ΓΕΣ το instagram και οι θέσεις των C-130 που κόπηκαν για τα στελέχη!
Από χθες έχει δημοσιευθεί η είδηση πως με απόφαση του ΓΕΣ οι θέσεις των C-130 οι οποίες θα μπορούν να χρησιμοποιούνται από στελέχη του ΣΞ για μετακινήσεις τους,κόπηκαν κατά 50%! Το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο ,ειδικά για χαμηλόβαθμα στελέχη. Η ΠΟΕΣ έχει στείλει σχετικό έγγραφο με το οποίο επισημαίνει το πρόβλημα.

Θα αναμέναμε έστω μία άτυπη ενημέρωση από το ΓΕΣ για το πως σκέφτεται να αντιμετωπίσει το θέμα.

Αντί γι΄ αυτό σήμερα διαβάζουμε  ότι με προσωπική προωτοβουλία του Α/ΓΕΣ, το Επιτελείο απέκτησε λογαριασμό στο instagram!

Δεν γνωρίζουμε ποιος ή ποιοι θέλουν να κάνουν ζημιά στον Α/ΓΕΣ. Γιατί μ΄ όλα αυτά είναι προφανές ότι μόνο καλό δεν του κάνουν. Είναι έργο “επικοινωνιολόγων” να αντιμετωπίζονται όλα τα σοβαρά ζητήματα του ΓΕΣ με ανακοινώσεις και διαρροές που έχουν τη λογική “άλλα λόγια ν΄ αγαπιόμαστε”; Δεν νομίζουμε ότι μπορεί να ΄χει τέτοια λογική ο ιδιος ο Α/ΓΕΣ για τον οποίο όλοι λένε ότι είναι εύστροφος.

ΠΗΓΗ: http://www.militaire.gr/%CE%BF-%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%83-%CF%84%CE%BF-instagram-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-c-130-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%B7%CE%BA/
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ