2017-09-01 01:51:00
Φωτογραφία για ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 1 Σεπτεμβρίου 2017
Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία,Καριέρα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.. Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με τον Ήλιο να πραγματοποιεί θετική όψη με την Σελήνη από τον Αιγόκερω είναι μια μέρα πιο διαφωτιστική από τις άλλες, γιατί θα είσαι σε θέση να σχηματίσεις την πλήρη εικόνα που αφορά στη ζωή σου. Κάποια δεδομένα που έρχονται στο φως ξεκαθαρίζουν το τοπίο και ξεδιαλύνουν τις καταστάσεις. Είναι πιο εύκολο τώρα να σου λυθούν απορίες και να βάλεις σε μια θέση ζητήματα και πρόσωπα που μέχρι τώρα ένιωθες πως δεν είχαν ξεκάθαρο ρόλο. Η αξία των εμπειριών σου είναι ουσιαστική και σε βοηθάει να κατανοήσεις πολλά.

Αισθηματικές

Η ημέρα ενισχύει τον ρομαντισμό και την καλή σου διάθεση. Οργάνωσε μια υπέροχη βραδιά για εσένα και τον σύντροφό σου και θα εξελιχθεί πολύ όμορφα. Η ανάγκη για χαλάρωση και ηρεμία είναι έντονη την περίοδο αυτή, οπότε μην χάσεις την ευκαιρία. Αν πάλι κινείσαι σε μοναχικά μονοπάτια, η εύνοια των πλανητών σου δίνει όσα χρειάζεσαι για να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή συναντήσεις. Σήμερα έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις ουσιαστικές και μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητά σου.


Επαγγελματικές

Επαγγελματικά θα έχεις μια πολύ ικανοποιητική ημέρα. Με ένα καλό πρόγραμμα και με τον ενθουσιασμό σου υπό έλεγχο, μπορείς να είσαι αποτελεσματικός και εύστοχος. Στα οικονομικά σου έχεις κάνει παραστρατήματα που σε έχουν βγάλει εκτός προγραμματισμού. Φρόντισε να κινηθείς με περισσότερη σύνεση και να αποφύγεις τις σπατάλες.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η συμβουλή για εσένα σήμερα είναι να ακολουθήσεις μια πιο δημιουργική πορεία. Διώξε από πάνω σου ό,τι θεωρείται καθιερωμένο και συντηρητικό. Η ημέρα με τον Ήλιο να πραγματοποιεί θετική όψη με την Σελήνη από τον Αιγόκερω ευνοεί τις καινοτόμες ιδέες και τα τολμηρά βήματα. Δείξε αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία και μην αφήσεις τον φόβο να σε καθηλώσει και να εμποδίσει την πρόοδό σου. Ίσως ακόμη, είναι μια καλή ευκαιρία για να βγάλεις από το συρτάρι εκείνα τα σχέδια που έχεις από καιρό.

Αισθηματικές

Η σημερινή ημέρα μπορεί να είναι πολύ σημαντική για την προσωπική σου ζωή. Αυτό σημαίνει ότι έχεις τις προϋποθέσεις για να κάνεις ένα βήμα παρακάτω με τον σύντροφό σου. Αυτό ίσως μεταφράζεται σε συμβίωση, γάμο ή οικογένεια. Ανάλογα με την κατάστασή σου μπορείς να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο. Αν πάλι δεν βρίσκεσαι σε σχέση, η περίοδος είναι ευνοϊκή για να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα ταιριάζει στα γούστα σου. Μην κλείνεσαι μέσα και όλα μπορούν να συμβούν Επαγγελματικές

Επαγγελματικά θα πρέπει να δείξεις σήμερα ένα πιο συγκαταβατικό πρόσωπο. Προσπάθησε να διατηρείς τις ισορροπίες στις συνεργασίες σου ακόμη και αν χρειάζεται να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά, αλλά ο μόνος τρόπος να ανταπεξέλθεις είναι να κινηθείς σύμφωνα με πρόγραμμα και να πειθαρχήσεις σε αυτό.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η εμπειρία της ζωής σου έχει προσφέρει σημαντικά οφέλη και το ύψιστο αυτών είναι η σοφία που κουβαλάς πια. Χάρη σε αυτήν μπορείς να προβλέπεις τις εξελίξεις και είσαι σε θέση να ανταποκρίνεσαι με τον κατάλληλο τρόπο. Σύντομα, θα δεις θετικά αποτελέσματα από τη στάση σου αυτή. Κάποια σχέδια που έχεις φαίνεται να εξελίσσονται με μεγάλη επιτυχία. Μην διστάσεις να πάρεις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου ακόμη περισσότερο. Στο μέλλον θα καταλάβεις την αξία τους.

Αισθηματικές

Ο σύντροφός σου έχει ανάγκη να σε καταλάβει και να έρθει πιο κοντά σου. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να του δώσεις εξηγήσεις που θα τον κάνουν να καταλάβει τη στάση σου. Μίλησε μαζί του για τους προβληματισμούς σου και έτσι το κλίμα μεταξύ σας θα είναι αισθητά βελτιωμένο. Αν πάλι είσαι μόνος, η ημέρα με τον Ήλιο να πραγματοποιεί θετική όψη με την Σελήνη από τον Αιγόκερω είναι ιδανική για νέες εμπειρίες με …παλιά πρόσωπα. Ένα άτομο από το παρελθόν φαίνεται πως έχει όλη την καλή διάθεση να σε εκπλήξει ευχάριστα.

Επαγγελματικές

Στην επαγγελματική σου ζωή καλά θα κάνεις να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα κάνουν την εμφάνισή τους την περίοδο αυτή, έτσι ώστε να οδηγηθείς σιγά σιγά κοντά στους στόχους σου. Στα οικονομικά σου θα δυσκολευτείς να ακολουθήσεις τον προγραμματισμό σου, εξαιτίας απρόσμενων εξόδων που ταράζουν την ισορροπία σου. Περιόρισε τις σπατάλες και επικεντρώσου στα έξοδα που προέχουν.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η συμβουλή της ημέρας για το ζώδιό σου είναι να προσηλωθείς περισσότερο στις δικές σου υποθέσεις και να αναλώνεσαι λιγότερο με τα ζητήματα των γύρω. Φαίνεται πως απασχολείς το μυαλό σου με προβλήματα που αφορούν στους άλλους με αποτέλεσμα να αφήνεις στην άκρη τα δικά σου και αυτό να σου προκαλεί άγχος. Βάλε προτεραιότητες και μην αφήνεις τίποτα και κανέναν να σε αποσπά από τους δικούς σου στόχους.

Αισθηματικές

Στη σχέση σου υπάρχουν κάποια σύννεφα τελευταία που σε κάνουν να πιέζεσαι ή ακόμη και να πνίγεσαι. Προκειμένου να απαλλαγείς από αυτό το συναίσθημα άνοιξε τη συζήτηση εσύ και βάλε στη θέση τους τα πράγματα. Ο σύντροφός σου βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση με εσένα ακόμη και αν δεν του φαίνεται. Αν είσαι μόνος, έχεις την εύνοια των πλανητών για να κάνεις μια νέα γνωριμία που μπορεί να έχει υπέροχη εξέλιξη.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά φρόντισε να παραμείνεις προσηλωμένος στο πρόγραμμά σου και να μην αφήσεις τον εκνευρισμό να σε παρασύρει. Όλα μπορούν να λυθούν αρκεί να κρατήσεις τον έλεγχο. Στα οικονομικά σου μπορείς να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικά θέματα που σχετίζονται με νομικές εκκρεμότητες.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, κάποιες υποθέσεις που είναι σε εξέλιξη ή συνέβησαν στο πρόσφατο παρελθόν σε έχουν καθηλώσει. Η σκέψη σου περιστρέφεται γύρω από αυτά και το άγχος που νιώθεις σε κάνει ανίκανο να αντιδράσεις. Βάλε φρένο στην κατάσταση αυτή και προσπάθησε να θέσεις προτεραιότητες σε ό,τι σε απασχολεί. Τα πράγματα θα αρχίσουν σιγά σιγά να αποκλιμακώνονται και εσύ να νιώθεις καλύτερα.

Αισθηματικές

Είναι μια καλή ημέρα σήμερα για τα αισθηματικά σου προκειμένου να κάνεις μια συζήτηση ουσίας με το ταίρι σου και να βάλεις σε τάξη θέματα που σας χωρίζουν. Έτσι, το κλίμα θα βελτιωθεί και η ένταση θα μειωθεί αισθητά. Αν πάλι βιώνεις έντονη μοναξιά την περίοδο αυτή, εμπιστεύσου τη γοητεία σου και σύντομα θα έρθει η γνωριμία που ψάχνεις. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και έχε κατά νου ότι οι ευκαιρίες δεν είναι καμιά φορά τόσο εμφανείς.

Επαγγελματικές

Επαγγελματικά μπορεί να δεχθείς προτάσεις που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Το διάστημα αυτό η θέση των πλανητών σου προσφέρει μεγάλη εύνοια που θα πρέπει να επωφεληθείς. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται στην κατάσταση που θα ήθελες. Ωστόσο, μπορείς να κάνεις συζητήσεις που αφορούν μελλοντικές κινήσεις με αίσια αποτελέσματα.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, μια νέα αρχή είναι προ των πυλών. Αυτό μπορείς να το μεταφράσεις ποικιλοτρόπως. Ίσως σχετίζεται με μια νέα κατάσταση που είσαι έτοιμος να βιώσεις. Ίσως πάλι να αφορά ένα νέο ξεκίνημα που πηγάζει από εσένα και τον τρόπο που βλέπεις τον κόσμο γύρω σου. Ό,τι και αν είναι φρόντισε να κάνεις δυναμικά βήματα, έτσι ώστε να χτίσεις πάνω σε αυτά ένα γερό οικοδόμημα.

Αισθηματικές

Στην προσωπική σου ζωή καλά θα κάνεις σήμερα να αφήσεις για λίγο τη γκρίνια και τα παράπονα και να αφοσιωθείς με αγάπη και ζεστασιά στον σύντροφό σου ή την οικογένειά σου. Το κλίμα ευνοεί τη στάση αυτή, συνεπώς μην χάσεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να απολαύσεις ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Αν πάλι η μοναξιά μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου, να ξέρεις ότι εσύ μόνο μπορείς να αλλάξεις τα δεδομένα. Άλλαξε στάση και θα δεις ότι αυτό που σκέφτεσαι έχεις τη δύναμη να το προσελκύσεις.

Επαγγελματικές

Επαγγελματικά μπορείς τώρα να κάνεις συζητήσεις για μελλοντικά σχέδια. Δείξε διαλλακτικότητα και προσοχή στις συζητήσεις σου και θα καταφέρεις να επωφεληθείς τα μέγιστα οφέλη. Στα οικονομικά σου, έχεις αρκετούς προβληματισμούς που προκύπτουν από τα απρόσμενα έξοδα. Μην ανησυχείς, γιατί θα καταφέρεις να βρεις τρόπο να τα διευθετήσεις, είτε ακόμη να βρεις νέες πηγές εσόδων.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, βρίσκεσαι σε οίστρο και μάλιστα οι ιδέες είναι τόσες πολλές στο μυαλό σου που σε κάνουν να γίνεσαι αναποφάσιστος. Δεν ξέρεις ακόμη πως να δώσεις σάρκα και οστά στα σχέδιά σου. Για αυτό είναι ,πλέον, επιτακτική ανάγκη να τα βάλεις όλα σε μια σειρά και να τα ιεραρχήσεις. Έτσι, θα είσαι σε θέση να κάνεις ένα-ένα βήμα με σταθερότητα και αυτογνωσία.

Αισθηματικές

Οι διάφορες υποχρεώσεις που έχεις σε κάνουν να κρατάς αποστάσεις από τον σύντροφό σου και αυτό έχει γίνει πολύ έντονο τελευταία. Φρόντισε, λοιπόν, να επανορθώσεις με μια ήσυχη βραδιά για τους δυο σας. Το ταίρι σου αξίζει λίγες στιγμές αποκλειστικότητας και ενδιαφέροντος. Αν πάλι είσαι μόνος, η ημέρα αυτή θα σου δώσει τις προϋποθέσεις για να κάνεις μια νέα γνωριμία. Είσαι έτοιμος να ζήσεις κάτι φρέσκο και απρόσμενο;

Επαγγελματικές

Επαγγελματικά θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και ένα βαρύ πρόγραμμα. Οι ρυθμοί μπορεί να σε καταβάλλουν κάποιες στιγμές, αλλά θυμήσου ότι οι κόποι σου θα ανταμειφθούν κάπου παρακάτω. Τα οικονομικά σου πασχίζουν να κρατηθούν σε ισορροπία. Κινήσου ανάλογα για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, φαίνεται πως διανύεις μια περίοδο που σου δημιουργεί κόπωση και πόνο σε διάφορα επίπεδα. Οι καταστάσεις δεν σου επιτρέπουν να κοιτάξεις ακόμη το μέλλον με αισιοδοξία ή τουλάχιστον να το ονειρευτείς με τον τρόπο που θέλεις. Μην το βάζεις κάτω και προχώρα. Μπόρα είναι και θα περάσει. Ο χαρακτήρας όλων αυτών που βιώνεις είναι προσωρινός και σύντομα θα έρθει το ουράνιο τόξο. Τότε θα έχεις το χρόνο να πάρεις ανάσες και να απολαύσεις την ηρεμία που ζητάς.

Αισθηματικές

Ό,τι έγινε, έγινε. Ανήκει στο παρελθόν και θα πρέπει να μείνει εκεί. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πάψεις να κουβαλάς τα γεγονότα του παρελθόντος και να τα βάζεις ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου σε κάθε ευκαιρία. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους της παρέας, να ξέρεις ότι καλύτερες ημέρες σε περιμένουν. Μια νέα γνωριμία πλησιάζει και θα πρέπει να σε βρει έτοιμο να την ζήσεις.

Επαγγελματικές

Επαγγελματικά καλά θα κάνεις να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις με τους συνεργάτες σου και να προωθήσεις τα σχέδια ή τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Με ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο θα είσαι σε θέση να αποδώσεις καλύτερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ανακτούν τις ισορροπίες τους, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να κινηθείς με τέτοιο τρόπο, ώστε να τακτοποιήσεις τα χρέη σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, δες με αισιοδοξία την σημερινή ημέρα, καθώς με τον Ήλιο να πραγματοποιεί θετική όψη με την Σελήνη και να σε ευνοεί θα έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου και μάλιστα με τους καλύτερους συμμάχους. Πρόσωπα από το στενό οικογενειακό ή φιλικό κύκλο θα σε στηρίξουν ουσιαστικά. Φρόντισε να μην επωμιστείς, όμως, περισσότερα από αυτά που σου αναλογούν. Σκέψου καθαρά και κινήσου με αργά βήματα.

Αισθηματικές

Μια πολύ όμορφη ημέρα στα αισθηματικά σου σε περιμένει. Φρόντισε να τη ζήσεις στο έπακρο ξεκινώντας από το πρωί κιόλας. Δείξε με όποιο τρόπο μπορείς την αγάπη σου στον σύντροφό σου και θύμισέ του όλα εκείνα που σας ενώνουν. Αν είσαι μόνος, ετοιμάσου να ακούσεις όμορφα νέα ή κολακευτικά σχόλια από ένα πρόσωπο που μπήκε πρόσφατα στη ζωή σου. Τί καλύτερο για ένα νέο ξεκίνημα;!

Επαγγελματικές

Επαγγελματικά φρόντισε να κάνεις τις σωστές επιλογές και κινήσεις για να φτάσεις στην επιτυχία. Έχεις την τύχη με το μέρος σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να σταθείς πιο συγκρατημένα απέναντι στις καταστάσεις και να μην χάσεις τον έλεγχο των εξόδων σου. Έχεις προοπτικές να βάλεις τα χρέη σε μια σειρά, γεγονός που θα σου φέρει ανακούφιση.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, φαίνεται πως σήμερα με τον Ήλιο να πραγματοποιεί θετική όψη με την Σελήνη και να σε ευνοεί θα παρουσιαστεί μια σημαντική ευκαιρία σε έναν τομέα της ζωής σου που σε απασχολεί αρκετά τελευταία. Οι αποφάσεις που θα πάρεις φρόντισε να είναι συνετές και να είναι επακόλουθο σοβαρής σκέψης. Αν νιώσεις ότι χρειάζεσαι χρόνο μην πιεστείς. Θέσε τους κανόνες σου και παίξε δίκαια.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή, η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να στραφείς στον σύντροφό σου ή την οικογένειά σου. Δείξε τα συναισθήματά σου σε εκείνους και θα έχεις την ανταπόκριση που θέλεις. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους, πάρε πρωτοβουλίες και προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με διακριτικότητα και ευγένεια. Η ανταπόκρισή του θα σε κάνει να αισιοδοξήσεις για τις εξελίξεις.

Επαγγελματικές

Επαγγελματικά θα πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να λύσεις εδώ και τώρα υποθέσεις που μένουν σε εκκρεμότητα από το παρελθόν. Οι συνεργάτες σου θα είναι σε θέση να σου δώσουν καταλυτική βοήθεια, είτε με τις συμβουλές τους, είτε με τις ενέργειές τους. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν την περίοδο αυτή, αλλά θα μπορέσεις να αντιστρέψεις το κλίμα σιγά σιγά με μια πιο συντηρητική στάση.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, έχεις σκεφτεί ότι πηγή των προβλημάτων σου μπορεί να είναι η έλλειψη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης στον εαυτό σου; Ίσως το παρελθόν να σε κάνει να νιώθεις έτσι, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι μια τέτοια στάση δεν μπορεί να σε βοηθήσει για το μέλλον. Άλλαξε ρότα και μάθε να φροντίζεις και να αγαπάς τον εαυτό σου περισσότερο. Έτσι, θα μπορέσεις να είσαι σίγουρος για τις επιλογές σου και να θέσεις τα όριά σου με περισσότερη πυγμή στους γύρω σου.

Αισθηματικές

Στην σχέση σου το κλίμα δεν είναι και πολύ ευχάριστο. Αυτό, ίσως, συνδέεται με κάποια γεγονότα του παρελθόντος που τα επαναφέρεις αρκετά συχνά και τα ξαναθέτεις προς συζήτηση. Δώσε οριστικό τέλος και άφησε στο παρελθόν όσα έγιναν. Αν πάλι δεν βρίσκεσαι σε σχέση, σύντομα θα έρθει στη ζωή σου ένα πρόσωπο που θα πληροί τις προσδοκίες σου. Φρόντισε να προετοιμαστείς για αυτό και να το ζήσεις με όλη σου την ψυχή!

Επαγγελματικές

Επαγγελματικά θα σου δοθούν ευκαιρίες για να μιλήσεις με συνεργάτες σου με σκοπό την υλοποίηση κάποιων νέων πλάνων που έχεις. Στα οικονομικά σου περιόρισε τα έξοδά σου, γιατί στο τέλος δεν θα μπορέσεις να μαζέψεις τα ανοίγματα που θα έχεις κάνει.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα πρέπει να δείξεις υπομονή και ψυχραιμία σε ό,τι και αν συμβεί. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εμπόδια και αναποδιές που θα δοκιμάσουν τα όριά σου, αλλά κυρίως το νευρικό σου σύστημα! Να ξέρεις, όμως, ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία και όλο αυτό θα σου δώσει ,αφ’ ενός, ένα σημαντικό μάθημα, ενώ από την άλλη θα φέρει στην επιφάνεια ικανότητες που δεν ήξερες ότι έχεις.

Αισθηματικές

Είναι μια καλή ημέρα για να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με τον σύντροφό σου. Μίλησέ του, όχι μόνο για τις ανησυχίες σου, αλλά και για τα όνειρά σου που αφορούν την κοινή σας πορεία. Αν είσαι αδέσμευτός, ευχάριστα νέα και επαφές φαίνεται να συνθέτουν την εικόνα της συναισθηματική σου ζωής σήμερα. Μήπως το παρελθόν επιστρέφει για να δώσει συνέχεια σε κάτι ανεκπλήρωτο;

Επαγγελματικές

Στην εργασία σου φρόντισε να μην είσαι παρορμητικός σήμερα, έτσι ώστε να καταφέρεις να κάνεις όλα εκείνα που έχεις κατά νου. Δείξε αυτοέλεγχο και θα κερδίσεις πολλά. Στα οικονομικά σου αρχίζεις να ισορροπείς. Καθυστερήσεις και εμπόδια φαίνεται να ξεπερνιούνται με τον καλύτερο τρόπο.   πηγή
epixirimatias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σοκ! Πέθανε ο Γ. Παπαδάκης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σοκ! Πέθανε ο Γ. Παπαδάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ