2017-09-02 08:56:18
Φωτογραφία για Αστρολογία:Τα ζώδια σήμερα 2 Σεπτεμβρίου 2017
Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία,Καριέρα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.....Κριός

Αγαπητέ Κριέ, διανύεις μια περίοδο που περιλαμβάνει αρκετή δουλειά και κόπο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι άσχημα για εσένα. Αντιθέτως, σημαίνει ότι υπάρχει πρόοδος με τα σχέδιά σου και γενικότερα με τη ζωή σου. Προσηλώσου σε αυτό για το οποίο κοπιάζεις, ό,τι και αν είναι. Αν χρειαστεί μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από πρόσωπα εμπιστοσύνης, καθώς δεν θα έχεις δυσκολία να την λάβεις.

Αισθηματικές

Υπάρχουν ζητήματα στη σχέση σου που νιώθεις ότι πρέπει να τα αλλάξεις; Μην διστάσεις να το κάνεις σήμερα, λοιπόν. Κάνε το πρώτο βήμα και βγάλε από τη ζωή σου ό,τι δεν σε ικανοποιεί στη σχέση. Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, η βραδιά είναι πιθανό να σου φέρει στα πόδια σου μια νέα γνωριμία που θα σε ικανοποιήσει πολύ.


Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά βρίσκεσαι σε καλή πορεία, αλλά φαίνεται πως η σημερινή ημέρα με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Δία δεν ευνοεί το ρίσκο σε θέματα συνεργασιών ή νέων ξεκινημάτων. Καλύτερα να κινηθείς εκ του ασφαλούς με αργά και σταθερά βήματα. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να βρεις κάποιες νέες πηγές εσόδων που θα σου φέρουν ανακούφιση και θα διώξουν το άγχος.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα πρέπει να διατηρήσεις τα όριά σου. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να επιτρέψεις σε κανέναν να εισέλθει περισσότερο στον προσωπικό σου χώρο από αυτό που αντέχεις. Φαίνεται πως υπάρχει η τάση από τρίτους να κάνουν κινήσεις εισβολής είτε άμεσα είτε έμμεσα. Οχύρωσε τα συμφέροντά σου και φρόντισε εσύ για αυτά.

Αισθηματικές

Η διάθεσή σου με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Δία δεν είναι και η θετικότερη που θα μπορούσε να είναι την περίοδο αυτή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις κάτι για να τη καλυτερεύσεις, έτσι ώστε να μην επηρεάζεις αρνητικά και τον σύντροφό σου. Αν πάλι περπατάς σε μοναχικά μονοπάτια, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες. Η ουσία, όμως, είναι να ξεκαθαρίσεις τί πραγματικά θέλεις από τα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σου και αν σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά θα έχεις μια σημαντική και παραγωγική ημέρα, ενώ πολλές ιδέες σου φαίνεται να βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να αναπτυχθούν. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να είσαι πιο προσεχτικός και να κάνεις άμεσα κινήσεις που θα εξασφαλίσουν την ισορροπία. Έτσι θα καταφέρεις να μετριάσεις και την αγωνία που νιώθεις.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η εγκράτεια σε χαρακτηρίζει και αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο ξέρεις τι θέλεις από τη ζωή σου, αλλά κινείσαι και με την αντίστοιχη προσοχή που χρειάζεται για να εξασφαλίσεις την επιτυχία. Είσαι σε θέση να κάνεις σωστές επιλογές και να κοιτάξεις στο μέλλον με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Οργάνωσε το χρόνο σου και μην αφήσεις να περάσει η περίοδος αυτή ανεκμετάλλευτη.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Δία καλά θα κάνεις να αποφύγεις συζητήσεις για θέματα που είναι πιο ευαίσθητα και να εξασφαλίσεις ένα πιο χαλαρό κλίμα μεταξύ σας. Μόνο έτσι η βραδιά μπορεί να κυλήσει ρομαντικά με πολύ συναίσθημα. Αν πάλι είσαι μόνος, μην κλείνεσαι στο σπίτι. Κανόνισε έξοδο με φίλους ή αποδέξου την πρόσκληση για διασκέδαση. Θα νιώσεις καλύτερα Επαγγελματικές

Επαγγελματικά, σήμερα θα έχεις μια σπουδαία ημέρα. Αυτό σημαίνει ότι οι ιδέες σου μπορούν να βρουν κατάλληλο έδαφος για ανάπτυξη, ενώ κινήσεις που κάνεις τώρα θα έχουν πολύ θετικές εξελίξεις αργότερα. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται ακόμη σε ικανοποιητικό επίπεδο και αυτό οφείλεται εν μέρει στην δική σου παρόρμηση για περιττά έξοδα. Βάλε φρένο σε αυτά για να μπορέσεις να πάρεις μια ανάσα.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή ημέρα με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Δία επιβάλλει μια συμπεριφορά βασισμένη περισσότερο στη λογική και λιγότερο στο συναίσθημα. Θα υπάρξουν σημαντικά ζητήματα που θα πρέπει να λάβεις τις σχετικές αποφάσεις. Καθυστερήσεις και εμπόδια ίσως ανατρέψουν για λίγο το πρόγραμμά σου, αλλά γρήγορα θα ξεπεραστούν.

Αισθηματικές

Και στα αισθηματικά σου καλό είναι να ελέγξεις λίγο τα αισθήματά σου. Έτσι η σχέση σου θα είναι σε καλύτερη κατάσταση και πιο επιτυχημένη. Μην απογοητεύεσαι από τις δυσκολίες και συνέχισε να συνεργάζεσαι με τον σύντροφό σου για να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, σήμερα έχεις πολλές προοπτικές για να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα. Απόλαυσέ το!

Επαγγελματικές

Επαγγελματικά θα τα πας πολύ καλά σήμερα, καθώς η θέση των πλανητών σε βοηθάει να κάνεις βήματα προς την επιτυχία. Οι σκέψεις σου γίνονται αποδεκτές από τους συνεργάτες σου και τίθενται προς συζήτηση με πολλές προοπτικές. Τα οικονομικά σου είναι σε μια στάσιμη κατάσταση και αν δεν κινηθείς με αποφασιστικότητα, δεν θα δεις τις βελτιώσεις που θέλεις άμεσα.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, το πάθος και η λαχτάρα σου για επιτυχία σε κάνουν να ορμάς με απερισκεψία σε νέα εγχειρήματα αψηφώντας τις συνέπειες. Φρόντισε να είσαι πιο ρεαλιστής και προσηλωμένος στα επίγεια. Είναι καλό να είσαι παθιασμένος με τους στόχους σου, αλλά όχι σε σημείο να ριψοκινδυνεύεις. Συγκεντρώσου σε αυτό που κάνεις και οργάνωσε τα βήματά σου, ώστε να φτάσεις στην επιτυχία!

Αισθηματικές

Κάποιες συγκρούσεις στην αισθηματική σου ζωή θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις πολλά. Πρώτα πρώτα θα πρέπει να αναλογιστείς ποιο είναι το μερίδιο ευθυνών σου και έπειτα να φροντίσεις να αλλάξεις εκείνες τις συνήθειες που ενοχλούν. Ο σύντροφός σου είναι σε θέση να σε κατανοήσει, αρκεί να μην φερθείς πεισματικά. Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, φρόντισε να έχεις καλή διάθεση και να δείξεις διαθέσιμος σε νέες περιπέτειες.

Επαγγελματικές

Κάποιες εξελίξεις στην εργασία σου σήμερα με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Δία θα σε καθυστερήσουν και θα σε βγάλουν, ίσως, εκτός προγράμματος. Φρόντισε να μείνεις ψύχραιμος και να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τα απρόσμενα. Ακόμη και στα οικονομικά σου αναμένονται εκπλήξεις που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Φρόντισε να κινηθείς προσεκτικά και να αποφύγεις τα μεγάλα ανοίγματα. Η ημέρα δεν ευνοεί σε καμιά περίπτωση τα ρίσκα.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η εμπειρία σου είναι πολύτιμη και καλά θα κάνεις να την εκμεταλλευτείς κατάλληλα για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Τα λάθη του παρελθόντος ας γίνουν οδηγός που θα σε βγάλει από τα αδιέξοδα της καθημερινότητας. Η φιλοδοξία και η αποφασιστικότητα θα σε βοηθήσουν να ελέγξεις τις καταστάσεις και να φτάσεις στον απώτερο σκοπό σου.

Αισθηματικές

Αισθηματικά θα μπορέσεις να έχεις μια ήρεμη βραδιά σε χαλαρούς ρυθμούς και καλή διάθεση στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, φαίνεται πως από τον χώρο της εργασίας προκύπτει κάτι αναπάντεχο και το πλανητικό σκηνικό θα δώσει την εύνοιά του για να εξελιχθεί. Μην αφήσεις τους φόβους σου να σε καταβάλλουν και να σε κάνουν να πάρεις λάθος αποφάσεις.

Επαγγελματικές

Το κλίμα στην εργασία σου σήμερα με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Δία φαίνεται πως θα είναι τεταμένο. Με ψύχραιμη αντιμετώπιση θα μπορέσεις εύκολα να ξεπεράσεις τις εντάσεις. Στα οικονομικά σου είναι πολύ πιθανό σήμερα να βρεις νέες διεξόδους στα οικονομικά αδιέξοδα. Η πίεση που νιώθεις σύντομα θα υποχωρήσει και θα μπορέσεις να κάνεις βήματα προόδου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα μπορέσεις επιτέλους να δεις τα πράγματα να εξελίσσονται θετικά για εσένα γεμίζοντάς σε ικανοποίηση και αισιοδοξία. Είναι σημαντικό να νιώθεις ότι οι κόποι σου φέρνουν αποτέλεσμα, ειδικά όταν έχεις προσπαθήσει τόσο πολύ. Η εύνοια που δέχεσαι από το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να επιτύχεις τα σχέδιά σου υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή θα πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον και να κάνεις προσπάθειες, έτσι ώστε να κατευνάσεις τα πνεύματα. Μια μικρή αναστάτωση θα υπάρχει και το κλίμα δεν θα είναι τόσο ευχάριστο όσο θα ήθελες. Προσάρμοσε τη στάση σου και θα δεις ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα που θέλεις. Αν πάλι αναζητάς μια νέα συντροφιά, θα πρέπει να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Χαλάρωσε και διώξε τις εμμονές για να μπορέσεις να αξιολογήσεις σωστά τις νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να κάνεις σήμερα συζητήσεις με τους συνεργάτες σου που θα σε βοηθήσουν να βρεις απαντήσεις σε προβλήματα που σε ταλαιπωρούν από καιρό. Τα οικονομικά σου αποκτούν νέα ώθηση που οφείλεται σε προτάσεις που θα σου γίνουν και αναμένονται πολύ κερδοφόρες στο μέλλον.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, φαίνεται πως βρίσκεσαι σε μια πάλη με τον εαυτό σου προσπαθώντας να βρεις τις ισορροπίες σου. Η δυσαρμονία που υπάρχει τώρα με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Δία φαίνεται πως σύντομα θα μπορέσει να ξεπεραστεί, αρκεί να επικεντρωθείς σε ό,τι σε απασχολεί. Οι αποφάσεις που θα πάρεις θα πρέπει να είναι βασισμένες στις αξίες που κουβαλάς μέσα σου. Ειδάλλως, δεν θα μπορέσεις να βρεις την ηρεμία που αναζητάς.

Αισθηματικές

Μήπως υπάρχουν γκρίζα σύννεφα στη σχέση σου; Υπάρχουν ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου που δημιουργούν απόσταση; Σήμερα είναι μια ημέρα κατάλληλη για να μιλήσεις χωρίς δισταγμό με το ταίρι σου για θέματα ουσίας. Θα μπορέσεις να βρεις τις καλύτερες λύσεις με τη δική του συμβολή. Αν ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, καλά θα κάνεις να ξαναβρείς το κέφι σου, γιατί πολύ σύντομα θα πρέπει να είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις και να εκτιμήσεις ένα σημαντικό πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σου για να φέρει τα πάνω κάτω!

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου θα είναι βελτιωμένα σήμερα, ενώ οι νέες συνεργασίες δέχονται την εύνοια του πλανητικού σκηνικού. Ακόμη και τα οικονομικά σου θα μπουν σε μια σειρά καταφέρνοντας να ισορροπήσουν. Αξιοποίησε τις προτάσεις που θα σου γίνουν και θα δεις πολύ καλά αποτελέσματα.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, πολλοί θα προσπαθήσουν να επέμβουν σε δικές σου υποθέσεις ή να πάρουν τον έλεγχο σε τομείς της ζωή σου για λογαριασμό σου. Καλά θα κάνεις, λοιπόν, να κρατήσεις τις αποστάσεις και να μην επιτρέψεις σε κανέναν να επέμβει παραπάνω από όσο του αρμόζει σε ό,τι αφορά την προσωπική σου ή και την επαγγελματική σου ζωή. Κράτησε τις ισορροπίες και κάνε τους ελιγμούς που χρειάζονται όπου κρίνεις απαραίτητο.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να έχεις ανοιχτό το κανάλι επικοινωνίας με το ταίρι σου και να προσπαθήσεις να του ανοιχτείς για όλα εκείνα που σε προβληματίζουν. Αν ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, η σημερινή ημέρα σε κάνει τρομερά γοητευτικό και ικανό να σαγηνεύσεις το αντίθετο φύλο. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να προσελκύσεις ακόμη και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πολύ.

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου διανύουν μια καλή περίοδο και τα ζητήματα που χειρίζεσαι θα έχουν τις εξελίξεις που θέλεις. Φρόντισε να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό των εργασιών σου. Η στήριξη των συναδέλφων θα είναι καταλυτικής σημασίας, για αυτό μην διστάσεις να την ζητήσεις. Κάποιο οικονομικό θέμα που θα προκύψει, θα σε βάλει σε μεγάλες έννοιες και καλά θα κάνεις σήμερα να διευθετήσεις νομικές ή οικονομικές εκκρεμότητες.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, εδώ και καιρό προσπαθείς να κάνεις βήματα προόδου σε προσωπικό επίπεδο, αλλά δυστυχώς όλο και περισσότερα εμπόδια ξεπροβάλλουν. Μην απογοητεύεσαι από τις εξελίξεις, καθώς τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο θέλεις να τα βλέπεις. Οι αποτυχίες σου θα σου δώσουν πολύτιμα μαθήματα που σύντομα θα κληθείς να τα αξιοποιήσεις.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς σήμερα να κάνεις το πρώτο βήμα αν χρειαστεί για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Επίσης, μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου, έτσι ώστε να επιφέρεις τις αλλαγές που έχεις ανάγκη. Αν πάλι δεν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ο τρόπος που θα εξελιχθεί είναι στο χέρι σου.

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου θα είναι καλά σήμερα. Μπορείς να βάλεις σε μια σειρά τις εργασίες σου και μάλιστα να θέσεις ως προτεραιότητα εκείνες που μένουν σε εκκρεμότητα από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και θα δεις σύντομα τα πράγματα να τακτοποιούνται και εσύ να νιώθεις πιο ήρεμος, με λιγότερο άγχος.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η ζωή θέλει περισσότερη διπλωματία και αυτό θα πρέπει να το καταλάβεις άμεσα! Τί σημαίνει αυτό; Σήμερα θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διεκδικήσεις ό,τι θελήσεις, αρκεί να φερθείς πιο έξυπνα και με περισσότερη ευελιξία. Μην παρασύρεσαι από το συναίσθημα, γιατί έτσι χάνεις τον έλεγχο και παρασύρεσαι σε καταστάσεις που δεν σου αρέσουν.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να χαλαρώσεις. Η ζήλια και η κτητικότητα που εκφράζεις ως προς τον σύντροφό σου, δημιουργούν κακό στην σχέση. Φρόντισε να είσαι πιο υποχωρητικός με περισσότερη κατανόηση. Αν ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, ο δυναμισμός και η λάμψη σου θα σε φέρουν κοντά σε ένα πρόσωπο που θα σε γοητεύσει και θα σε παρασύρει σε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Επαγγελματικές

Επαγγελματικά έχεις φτάσει σε ένα σημείο που έχεις επιτύχει πολλά και απολαμβάνεις τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Στα οικονομικά, θα πρέπει να μείνεις αφοσιωμένος στον προγραμματισμό σου και να μην αφήσεις κανέναν και τίποτα να σε παρασύρει. Μην κάνεις σπατάλες και φρόντιζε να ξοδεύεις όσο αντέχει το πορτοφόλι σου.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, θα πρέπει να δεις την κατάσταση γύρω σου από μια άλλη οπτική. Τα λάθη μπορούν να γίνουν από τον οποιονδήποτε. Το θέμα είναι να ξέρεις να τα διαχειριστείς σωστά. Όσες ενοχές και αν νιώθεις δεν μπορούν να αλλάξουν όσα έχουν γίνει. Για αυτό χαλάρωσε, πάρε τις αποστάσεις σου από όσα σε χαλάνε και δες πιο ψύχραιμα τα πράγματα.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή, σήμερα μπορείς να έχεις μια όμορφη ημέρα εφόσον αποφασίσεις να αφήσεις κατά μέρος την πίεση που κυριαρχεί και να κάτσεις να τα πεις με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι οι εξελίξεις θα είναι θετικές για εσένα, αλλά θα πρέπει και εσύ να κουνήσεις λίγο το δαχτυλάκι σου. Σύντομα θα βρεθείς κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πολύ.

Επαγγελματικές

Η δουλειά σου σήμερα θα εξελιχθεί επιτυχώς και θα μπορέσεις να βρεις τις λύσεις σε διάφορα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σου απόφυγε τις σπατάλες και φρόντισε να διευθετήσεις τα χρέη και τις οφειλές σου. Δεν σε συμφέρει να συνεχίζεις να τα αμελείς, γιατί μόνο άγχος σου δημιουργεί η κατάσταση αυτή.
 tlife.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ