2017-09-02 11:50:12
Φωτογραφία για Υβριδικό αθλητικό κανάλι ανακοίνωσε για τον Νοέμβριο η ΕΡΤ
Συντάκτης: Δημήτρης Κανελλόπουλος

Στην ΕΡΤ σηκώνουν τα μανίκια και πιάνουν δουλειά. Στόχος τους, λένε, να παρουσιάσουν μια σύγχρονη δημόσια τηλεόραση. Και ξεκινούν πυρετώδεις προετοιμασίες ώστε να είναι έτοιμοι για τη νέα σεζόν. Μέχρι και το πρώτο υβριδικό κανάλι στην Ελλάδα θα βγάλουν τον Νοέμβριο, αθλητικό, να μεταδίδονται εκεί όλα τα σπορ που δεν θα χωρούν στα... κανονικά κανάλια.

Επίσης ενισχύεται η μεταμεσονύχτια βάρδια της ΕΡΤ, ώστε να βρίσκονται όλοι σε πλήρη ετοιμότητα για την κάλυψη έκτακτων γεγονότων όλο το 24ωρο. Θα υπάρχουν άμεσα διαθέσιμος συντάκτης, αρχισυντάκτης, παρουσιαστής και σκηνοθέτης, ώστε να μπορούν να βγουν στον αέρα άμεσα, οποιαδήποτε ώρα, ακόμα και μέσα στα «μαύρα» μεσάνυχτα.

Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε όλα τα τεχνικά συνεργεία των ειδήσεων μεταφέρονται από την οδό Κατεχάκη στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Στήνεται μάλιστα ενιαίο newsroom για την υποδοχή των ειδήσεων που θα διοχετεύονται σε όλα τα μέσα της ΕΡΤ (τηλεόραση, ραδιοφωνικά προγράμματα και sites).


Στη χθεσινή συνεδρίασή του, το νέο Δ.Σ. της ΕΡΤ αποφάσισε επίσης τη «δημιουργία τριών θέσεων Εντεταλμένων Συμβούλων για το ενημερωτικό περιεχόμενο (Βασίλης Ταλαμάγκας), το ραδιοτηλεοπτικό πρόγραμμα (Σπύρος Κρίμπαλης) και τα Νέα Μέσα (Μάρκος Βογιατζόγλου)». Σύντομα θα επαναλειτουργήσει και το στούντιο της Μουρούζη, για ζωντανές συνδέσεις με τα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, η ΕΡΤ 1 θα παρουσιάζει ενημερωτικό πρόγραμμα από τις 5 και μισή το πρωί μέχρι και τα μεσάνυχτα σε συνεχή ροή, με τον σκηνοθέτη Τάσο Μπιρσίμ να αναλαμβάνει χρέη προέδρου της υπό σύσταση Επιτροπής Ενημερωτικού Προγράμματος. Από τον Οκτώβριο, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ 1 θα παρουσιάζεται μια 20λεπτη χιουμοριστική εκπομπή ώστε να του δίνει το απαραίτητο lead in.

Αποφάσισαν επίσης την επανέκδοση της «Ραδιοτηλεόρασης», που έκλεισε μαζί με το «μαύρο» των Σαμαρά-Βενιζέλου. Το περιοδικό θα είναι εβδομαδιαίο, 16σέλιδο, και θα διανέμεται δωρεάν στους σταθμούς του μετρό, σε βιβλιοπωλεία και άλλους χώρους διάθεσης free press. Την επίσημη παρουσίαση του νέου Δ.Σ. της ΕΡΤ την προγραμματίζουν για την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, με εορτασμούς και, φυσικά, παράτες.

http://www.efsyn.gr/arthro/yvridiko-athlitiko-kanali-anakoinose-gia-ton-noemvrio-i-ert
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δεν γουστάρω...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δεν γουστάρω...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ