2017-09-02 15:39:58
Φωτογραφία για Ο ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ NAMMOS:Ούρλιαζαν οι Καμήλες,ούρλιαζε ο Ρέμος ,ούρλιαζαν και οι Λιβανέζοι
Ο ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ NAMMOS:Ούρλιαζαν οι Καμήλες,ούρλιαζε ο Ρέμος ,ούρλιαζαν και οι Λιβανέζοι  απο την χαρά τους στο

αποχαιρετιστήριο πάρτι εκεί στην παραλία του NAMMOS. Τα τσιφττέλια έδιναν και έπαιρναν απο χορεύτριες ,φωτιές άναβαν στο NAMMOS το απόλυτο πάρτι στο ''πριγκιπάτο της Μυκόνου''

Το βράδυ της Παρασκευής το Nammo' s στη Μύκονο «κινήθηκε» σε «ελληνοαραβικούς»ρυθμούς λόγω της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου με τους δύο τραγουδιστές του αραβικού κόσμου, τον Ragheb Alama και τον Mustafa Sandal. Φυσικά υπενθυμίζουμε ότι μέχρι και ...καμήλες έφεραν παράνομα για να «στολίσουν» την μεγάλη αυτή «γιορτή».

Την ίδια στιγμή το παράνομο «Mall» του Nammo' s... Πλουτίζει.

Οι τρεις τραγουδιστές έδωσαν τα ρέστα τους στη σκηνή κάνοντας Έλληνες και Άραβες να σηκώνονται στα τραπέζια και να χορεύουν ακούγοντας τα γνωστά τους τραγούδια.

Το «άρωμα αραβίας» ήταν πολύ έντονο στη συναυλία τόσο με τις χορεύτριες οριεντάλ που έδωσαν ένα ξεχωριστό σόου με φωτιές όσο και με τις κάμηλες που μεταφέρθηκαν στο νησί των ανέμων ειδικά για τη βραδιά.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Αιγύπτιο κροίσο Ταφίκ Χούρι, τον επίσης Αιγύπτιο Ναγκίμπ Σαουρίς, τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη αλλά και τον κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη ο οποίος ανέλαβε ρόλο DJ.

Η βραδιά, με κρασιά και σαμπάνιες αξίας έως και 72.000 ευρώ, τελείωσε τις πρώτες πρωινές ώρες καθώς το γλέντι συνεχίστηκε για ώρες στο Nammos.

Βίντεο από την συναυλία:
πηγή
epixirimatias
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ