2017-09-02 17:32:23
Φωτογραφία για Αξιολόγηση κι έλεγχος ποιότητας, τώρα και στις... ιερόδουλες
Ο σύλλογος ιδιοκτητών γερμανικών οίκων ανοχής, BSD, έκανε μια προσπάθεια να εισαγάγει στη βιομηχανία του σεξ της χώρας «ελεγχόμενη ποιότητα, διαφάνεια και εξυπηρέτηση» με την υποχρέωση τοποθέτησης «σφραγίδας έγκρισης» για οίκους ανοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το BSD ταξινομεί τους οίκους ανοχής για να αξιολογήσει τις συνθήκες εργασίας τους και την ποιότητα των υπηρεσιών τους.

Οι εγκαταστάσεις μπορούν να λάβουν ένα έως έξι «στέμματα» μετά από επιθεώρηση - με τους οίκους ανοχής έως έξι στεμμάτων να παρέχουν επίσης και άλλες υπηρεσίες, όπως φαγητό, γυμναστήριο και εκδηλώσεις.

Για να λάβουν αυτή τη σφραγίδα έγκρισης, οι οίκοι ανοχής υποβάλλονται σε αξιολόγηση που περιλαμβάνει τρία στάδια.

Αυτό περιλαμβάνει τη διασφάλιση ότι πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις εργασίας που περιγράφονται στη νομοθεσία περί πορνείας της Γερμανίας. Με απλά λόγια, σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες ομοσπονδιών πρέπει να αποδείξουν ότι διαθέτει ορισμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως θυρίδες και συναγερμούς σε κάθε δωμάτιο. Οι οίκοι ανοχής πρέπει επίσης να υποσχεθούν ότι θα καταπολεμήσουν τη βία, τον εξαναγκασμό και το έγκλημα στο εσωτερικό της βιομηχανίας.


Τα ιδρύματα πρέπει επίσης να δείχνουν ότι οι ιερόδουλες εργάζονται ανεξάρτητα και οικειοθελώς και είναι ελεύθερες να αποφασίσουν ποιους πελάτες θα εξυπηρετήσουν και ποιες υπηρεσίες θα παρέχουν.

Η πορνεία είναι νόμιμη στη Γερμανία, αλλά οι εργαζόμενες πρέπει να είναι αυτοαπασχολούμενοι.
starxeiamas
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ