2017-09-03 23:59:06
Φωτογραφία για Η πρόκριση δεν εξαρτάται πλέον από εμάς
Η Εθνική μας ομάδα παρά το γεγονός ότι παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, πλήρωσε δύο ολιγωρίες στην άμυνα και ηττήθηκε με 2-1 από το Βέλγιο με αποτέλεσμα η υπόθεση της κατάληψης της δεύτερης θέσης του ομίλου να μην βρίσκεται πλέον αποκλειστικά στα δικά της πόδια, καθώς η Βοσνία που επικράτησε του Γιβραλτάρ εκτός έδρας (0-4), την προσπέρασε στην βαθμολογία. H πρώτη φάση ανήκε στην ομάδα μας όταν στο 12' ο Δώνης έκλεψε την μπάλα στο κέντρο και με τρομερή κούρσα βγήκε απέναντι από τον Κουρτουά τον οποίο δεν κατάφερε να νικήσει με σουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Σταφυλλίδης έπιασε εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή με τον Κουρτουά να βρίσκει λίγο την μπάλα που στη συνέχεια βρήκε το δοκάρι. Στο 20' ο Μανιάτης έκανε τη σέντρα από δεξιά με τον Βερτόνχεν να βρίσκει την μπάλα και να τη στέλνει δίπλα από το δοκάρι. Οι Βέλγοι έκαναν την πρώτη του φάση στο 25' με τον Βερτόνχεν να σουτάρει πάνω στον Καρνέζη, ενώ στο 40' ο Κουρτουά πρόλαβε τον Φορτούνη που έβγαινε μόνος του
. Η Εθνική μπήκε πολύ καλά και στην επανάληψη και στο 52' απείλησε με κεφαλιά του Τζιόλη που δεν βρήκε στόχο. Έξι λεπτά μετά ο Κάράσκο έκανε τη σέντρα με τον Μενιέ να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας μας χωρίς όμως να βρει την μπάλα. Στο 70΄ ο Βερτόνχεν βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και με σουτ νίκησε τον Καρνέζη που άργησε να πέσει. Στο 73' όμως ήρθε η άμεση απάντηση της Εθνικής. Ο Τζαβέλλας έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Ζέκα με πλασέ στην κίνηση έγραψε το 1-1. Σχεδόν με τη σέντρα όμως ο Λουκάκου νίκησε τον αέρα την ελληνική άμυνα και έδωσε με το κεφάλι προβάδισμα, εκ νέου στο Βέλγιο. Ο φορ της Μάντσεστερ στο 84' έκανε το σουτ με τον Καρνέζη να διώχνει με γροθιές. Ο Έλληνας γκολκίπερ σταμάτησε και στο κοντινό σουτ του Μέρτενς στο 89 αλλά και αυτό που επιχειρησε στο 91'. Πλέον το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εξαρτάται από τα αποτελέσματα της Βοσνίας στα δύο τελευταία ματς.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δον Κιχώτης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δον Κιχώτης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ