2017-09-05 22:25:07
Φωτογραφία για Eπίσκεψη Διατελεσάντων Διοικητών της Σχολής Αεροπορίας Στρατού στις Εγκαταστάσεις της Σχολής
Στο πλαίσιο δράσης που έχει καθιερώσει το Γενικό Επιτελείο Στρατού, σύμφωνα με την οποία διατελέσαντες Διοικητές Σχολών και Κέντρων Εκπαίδευσης του Στρατού Ξηράς, πραγματοποιούν επισκέψεις στις Σχολές και στα Κέντρα που διοίκησαν, την Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου 2017, οι διατελέσαντες Διοικητές της Σχολής Αεροπορίας Στρατού, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Σχολής στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σε θέματα που αφορούν δραστηριότητες της Σχολής, για τις εξελίξεις στο Όπλο της Αεροπορίας Στρατού και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων στην κατεύθυνση της περαιτέρω αναβάθμισης του Όπλου.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, θεωρεί την παραπάνω δράση ως ιδιαιτέρως σημαντική, αφού οι εμπειρίες και οι γνώσεις των πρώην Διοικητών, οι οποίοι υπηρέτησαν τον Στρατό Ξηράς, την Πατρίδα και γενικότερα το κοινωνικό σύνολο επί σειρά ετών από νευραλγικές θέσεις, αποτελούν για όλους τους νεότερους πηγή πολύτιμων γνώσεων και ιδεών.

Τους διατελέσαντες Διοικητές, υποδέχθηκε ο Διοικητής της Σχολής Αεροπορίας Στρατού, Συνταγματάρχης (ΑΣ) Δημήτριος Σουλτανίδης.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ