2017-09-10 10:51:52
Φωτογραφία για Εξαιρετική εκδήλωση με… μικρή “παραφωνία”. Τα παραλειπόμενα του ''Πάμε πλαταεία''
Του Ηλία Προύφα

Η συναυλία εξωστρέφειας που πραγματοποίησε προχθές βράδυ στην κεντρική πλατεία της Λάρισας η στρατιωτική μπάντα της 1ης Στρατιάς, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Η συνεργασία του Δήμου Λαρισαίων με το μεγαλύτερο στρατιωτικό σχηματισμό της χώρας στον πολιτιστικό τομέα  απέφερε καρπούς. Η πλατεία γέμισε και μάλιστα ασφυκτικά από πολίτες όλων των ηλικιών.

Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει και  μπράβο στο Δκτη Στρατιάς που το πρότεινε στο Δήμαρχο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημάρχου.  Στο kranosgr το είχαμε γράψει μήνες πριν ότι η ''χακί'' ορχήστρα της Λάρισας έπρεπε να εμφανιστεί στον κόσμο, με αφορμή συναυλία της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού στην κεντρική πλατεία της πόλης. Ευτυχώς τα γραπτά μένουν (διαβάστε ΕΔΩ). 

Μπράβο λοιπόν στα παιδιά της Στρατιωτικής Μουσικής του σχηματισμού και στο Διευθυντή της Δνσης Μηχανικού της 1ης Στρατιάς Ταξίαρχο Ανδρέα Κωνσταντίνου, ο οποίος με τους συνεργάτες του ανέλαβαν και έφεραν εις πέρας την πολιτιστική αυτή αποστολή. Μπράβο και στα χορευτικά συγκροτήματα και τους καλλιτέχνες εκτός στρατού που συμμετείχαν εμπλουτίζοντας το μουσικό πρόγραμμα.


Μικρή ''παραφωνία'' στην όλη εκδήλωση ο μη χαιρετισμός του Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντγου Δημόκριτου Ζερβάκη προς το συγκεντρωμένο πλήθος μετά τον αντίστοιχο σύντομο χαιρετισμό και τις ευχαριστίες του Δήμαρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη προς το πρόσωπό του, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά από τον κόσμο.

Όλα λοιπόν ήταν τέλεια. Πλατεία πήγαμε, τη στρατιωτική μπάντα χειροκροτήσαμε, το Στρατηγό δεν ακούσαμε!
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ