2017-09-14 16:57:16
Φωτογραφία για Αεροδρόμια που νοιάζονται για το κατοικίδιό σας! Ποια είναι;
Ταξιδεύετε συχνά και δεν αποχωρίζεστε ποτέ το αγαπημένο σας κατοικίδιο; Όσο χρόνο κι αν ξοδεύετε σε ένα αεροδρόμιο, να είστε σίγουροι ότι οι νέες υπηρεσίες που προσφέρονται θα σας απαλλάξουν από το άγχος του πώς να διαχειριστείτε το ζωάκι σας.

Το ξενοδοχείο για κατοικίδια στο αεροδρόμιο Narita του Τόκιο σας προσφέρει έναν άνετο χώρο στον οποίο μπορείτε να αφήσετε το σκυλάκι, το γατάκι ή όποιο άλλο ζωάκι έχετε όσο εσείς θα κάνετε τα ψώνια σας ή θα πίνετε τον καφέ σας πριν από την πτήση.

Προσφέρει μάλιστα και τη δυνατότητα να αφήσετε εκεί το κατοικίδιο σας για όσο λείψετε στο ταξίδι σας και να το παραλάβετε κατά την επιστροφή σας. Να είστε σίγουροι ότι θα βρει περιποίηση και στοργή ανάλογη με αυτή που θα του δίνατε εσείς.

Στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι οι υπεύθυνοι έχουν δημιουργήσει μια φιλόξενη ατμόσφαιρα για τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων και τα ίδια τα ζωάκια.

Ο Casey, ένα τετράχρονο Golden Retriever έχει γίνει η μασκότ του αερολιμένα φτιάχνοντας τη διάθεση σε όποιον το συναντήσει. Κυκλοφορεί σε όλους τους χώρους με τη συνοδό του Liz Miller δύο φορές την εβδομάδα και διώχνει το στρες του ταξιδιού. Φορώντας ένα μπλέ φουλάρι και έχοντας επίσημες διαπιστεύσεις ο Casey έχει γίνει ο αγαπημένος φίλος μικρών και μεγάλων.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ