2017-09-15 09:21:25
Φωτογραφία για Ο Καμμένος, το στρατόπεδο, ο δήμαρχος και το «νταβατζιλίκι»!
ΚΑΒΓΑΣ... ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ

Επίθεση -με σκληρούς χαρακτηρισμούς- εξαπέλυσε ο δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης στον υπουρ­γό Άμυνας Πάνο Καμμένο, τον οποίο αποκάλεσε «νταβατζή» της κυβέρνησης. Είχε προηγηθεί παρό­μοια δήλωση του υπουργού, η οποία έκανε λόγο για «νταβατζιλίκι» σχετικά με την παραχώρηση στρατοπέδου των Σερρών. Ο καβγάς... πεζοδρομίου ξεκίνησε προχθές, όταν κατά τη διάρκεια συνέντευ­ξης Τύπου ο κ. Καμμένος ρωτήθηκε για τις παρα­χωρήσεις στρατοπέδων στις τοπικές κοινωνίες.

«Ο νέος νόμος που ψηφίστηκε δίνει τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να δώσει το 5% της αντικειμενικής αξίας των στρατοπέδων και να παραχωρηθεί για 99 χρόνια. Υπάρχουν τοπικές κοινωνίες που δεν το θέλουν όπως με το δήμαρχο Σερρών... Βεβαίως θέλουμε να αξιοποιηθούν τα στρατόπεδα από τις τοπικές κοινωνίες... αλλά νταβατζιλίκι να το πάρει από το Ταμείο των στρατιωτικών των Ενόπλων Δυ­νάμεων αντί για 99 χρόνια, κατά κυριότητα και να μη δώσει τίποτα, δεν γίνεται...».


Οργισμένη ήταν η απάντηση του δημάρχου. «Είναι ανεπιθύμητος στις Σέρρες. Κόλλια και Σταμπουλή να τον χαίρονται», ήταν μέρος της απάντησής του. 

ΑΓΓ. ΑΓΓ.

(ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ-14/09/2017)

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ