2017-09-15 19:54:15
Φωτογραφία για Σημάδια ότι το κόλλημά σου με τον πρώην σου δεν σ’ αφήνει να ερωτευτείς κάποιον άλλον
Είναι ξημερώματα κι εσύ πάλι χάνεις τον ύπνο σου σκεπτόμενη τον πρώην σου που είναι σε άλλη σχέση, τους γνωστούς σου που μπαίνουν σε μια σειρά και φτιάχνουν τις ζωές τους με το άλλο τους μισό για να καταλήξεις στη σκέψη του εαυτού σου που είναι single κι αναρωτιέσαι: «Εγώ πότε θα γίνω μάνα;;;;».

Και τελικά… Τι είναι αυτό που σ’ ενοχλεί περισσότερο; Η μιζέρια που νιώθεις επειδή είσαι μόνη ή το γεγονός πως δεν μπορείς να δεχτείς ότι ο πρώην σου συνεχίζει τη ζωή του μακριά σου;

Για να μπορέσεις να προχωρήσεις κι εσύ μπροστά, πρέπει ν’ αναγνωρίσεις τα σημάδια ότι το κόλλημά σου με τον πρώην σου δεν σ’ αφήνει να ερωτευτείς κάποιον άλλον. Και τότε, θα βρεις τη λύση!

Όλους τους πρώην σου τους σκέφτεσαι ανά διαστήματα, ειδικά εκείνους με τους οποίους είχες μια μακροχρόνια σχέση αγάπης και φροντίδας. Όμως, η σκέψη του «τι να κάνει ο Γιώργος» απ’ το «δεν μπορώ να τον βγάλω απ’ το μυαλό μου» διαφέρουν κατά πολύ!


Μήπως ξημεροβραδιάζεσαι στα social media του για να τον νιώθεις κοντά σου; Μήπως κάθε βράδυ σε παίρνει ο ύπνος με τη σκέψη του; Μήπως αναρωτιέσαι συχνά-πυκνά τι θα γινόταν εάν είχες διαχειριστεί αλλιώς την κατάσταση μεταξύ σας;

Τα «χάνεις» όταν τον βλέπεις με τη νέα του σύντροφο

Ένα τσίγκλισμα στην καρδούλα σου θα το νιώθεις εάν δεις τον πρώην σου με τη νέα του σύντροφο. Όμως, μήπως δεν περιορίζεσαι μόνο εκεί; Εάν το θέαμα του πρώην σου με μια άλλη σου προκαλεί ανυπόφορο πόνο και χρειάζεσαι πολύ χρόνο για να το ξεπεράσεις, τότε φίλη μου μάλλον δεν τον έχεις ξεπεράσει ΚΑΘΟΛΟΥ.

Μπορείς να νιώσεις ευτυχισμένη για εκείνον ή η στεναχώρια που σε καταβάλλει είναι τόσο μεγάλη που κυριαρχεί όλων των άλλων συναισθημάτων;

Σκέφτεσαι τι θα μπορούσες να είχες κάνει διαφορετικά

Το να κάνεις μια αναδρομή στο παρελθόν και να κρίνεις την συμπεριφορά σου σε διάφορες σχέσεις και καταστάσεις είναι απόλυτα λογικό. Όμως, εάν ανατρέχεις στη σχέση σας και αναρωτιέσαι εάν το τελευταίο μήνυμα που του έστειλες ήταν ο μετεωρίτης που έπεσε και πλάκωσε τον δεσμό σας, τότε μάλλον είσαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του!

Είναι πολύ υγιές ν’ αναγνωρίζεις τα λάθη σου για να μην τα ξανακάνεις στην επόμενη σχέση σου, όμως, ο πρώην σου δεν πρέπει να είναι προτεραιότητά σου!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ