2017-09-17 00:16:00
Φωτογραφία για ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΖΙΜΑΣ:Δανειολήπτης σε απόγνωση;Και όμως το πρόβλημα λύνεται!
Καθημερινά η θλίψη η απογοήτευση και η παντελής έλλειψη προσδοκίας για κάτι καλύτερο, οδηγεί τους δανειολήπτες σε απόγνωση. 

Ακόμη και αυτοί που έχουν ρυθμίσει τα δάνειά του ή έχουν ενταχθεί στο νόμο Κατσέλη, ξανά αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα, αφού δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν και πάλι τις δόσεις που επέτυχαν είτε εξωδικαστικά είτε με απόφαση δικαστηρίου. 

Εδώ γεννάται το ερώτημα τι πρέπει τελικά να επιλέξει ο δανειολήπτης ποιος είναι ο δρόμος, τις περισσότερες φορές μονόδρομός μεν αλλά ίσως η πιο σωστή λύση. 

Ο Αθανασίος Τζήμας συμβουλός Τραπεζοασφαλιστικών , συμβουλεύει, αφού λοιπόν δυστυχώς βρισκόμαστε αντιμέτωποι πέραν της οικονομικής συγκυρίας, της ανυπαρξίας κράτους και της ισοπεδωτικής φοροεπιδρομής, με μία απέραντη ασυδοσία που έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, το καλύτερο είναι η ακύρωση της δανειακής σύμβασης. 

Οι τράπεζες εξαπατούν τους δανειολήπτες να υπογράψουν ρυθμίσεις απευθείας με την Τράπεζα με ακόμη πιο επαχθής όρους ώστε να στερούνται του δικαιώματος υπαγωγής ύστερα στον Ν.3869, ως υπογράφοντες σε νέα δανειακή σύμβαση που εξαιρείται του νόμου (για ένα έτος).


 Ένας άλλος στόχος των τραπεζών είναι αφού εξαντληθούν οικονομικά αυτοί, τότε να προχωρήσουν στην έκδοση διαταγών πληρωμής , έτσι ώστε έχοντας καταρρεύσει οικονομικά να μην μπορούν να κινηθούν δικαστικά εναντίων του με ανακοπές κλπ. Να σημειωθεί ότι ο νόμος Κατσέλη δεν απαγορεύει την Τράπεζα να ζητήσει από το δικαστήριο την έκδοση διαταγής πληρωμής. 

Τις περισσότερες φορές οι υπάλληλοι της Τράπεζας δεν δέχτηκαν καν να συζητήσουν μαζί σας, τότε υπάρχει διαθέσιμο ένα ακόμη όπλο , μετά την έκδοση Διαταγής Πληρωμής, υπάρχουν και άλλα όπλα η ανακοπή η αναστολή για να επιτύχουμε τη ακύρωση των συνεπειών αυτής και γιατί όχι την ακύρωση του ίδιου του δανείου. 

Η μέχρι σήμερα δικαστική πορεία ανάλογων υποθέσεων είναι ενθαρρυντική για εσάς.

 Ήδη έχουν εκδοθεί αρκετές δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν δανειολήπτες και ακυρώνουν για πολλούς λόγους τις δανειακές συμβάσεις. 

Μια τέτοια απόφαση με την επιμέλεια του συμβούλου Τραπεασφαλιστικών Α.Τζήμα εκδόθηκε από το Πρωτοδικείο Κατερίνης, η με αριθμό 195/31-07-2017.

 Με εκτίμηση Αθανάσιος Τζήμας   www.e-tzimas.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ