2017-09-17 13:03:06
Φωτογραφία για Φτιάξ’ το μόνος σου: Ηχοαπορροφητικά πάνελ...
Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας μερικές φορές έχει κόστος. Και δεν εννούμε μονο χρηματικό. Για παράδειγμα, το υπογούφερ σας μπορεί να προκαλέσει αρκετή φασαρία αν δεν λάβετε τα μέτρα σας. Επενδύοντας σε ένα ζευγάρι πάνελ από αφρό, μπορείτε να αποφυγύγετε μια δυσάρεστη κατάσταση κατά την οποία οι γείτονες σας χτυπούν τον τοίχο κάθε φορά που βλέπετε μια ταινία.

Ίσως να μη χρειάζονται βιομηχανικής ποιότητας υλικά, αλλά δεν είναι κακή ιδέα να ρίξετε μια ματιά στα τοπικά καταστήματα για να δείτε τι είναι διαθέσιμο.

Η εναλλακτική λύση είναι να το φτιάξετε μόνοι σας, γλιτώνοντας μερικά ευρώ. Δείτε πως.

1. Επιλέξτε τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε ώστε τα πάνελ να απορροφούν τα ηχητικά κύματα που προκαλούν ηχώ ή αντήχησης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παλιές χάρτινες θήκες αυγών, αλλά επειδή θα είναι εκτεθιμένες, θα πρέπει να ταιριάζουν με τη διακόσμηση. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αφρό ή fiberglass κάτω από τάπητα. Ένα επιπλέον στρώμα τάπητα μεταξύ πάνελ και τοίχου θα παρέχει έξτρα προστασία. Οι βαριές βελουτέ κουρτίνες είναι επίσης μια λύση.


2. Μετρήστε το μέγεθος των τοίχων σας, ακόμη και το πάτωμά σας, τα παράθυρα και την οροφή, ανάλογα με τις ανάγκες του έργου σας.Κάντε μια διάταξη για το πώς θέλετε το δωμάτιό σας να φαίνεται. Βασίστε τη διάταξη σας τόσο στο design όσο και στη χρήση του δωματίου, και εξετάσστε πώς μπορούν τα διαφορετικά προϊόντα να αξιοποιηθούν καλύτερα.Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδυάσετε τα απλά υλικά όπως οι τάπητες και οι κουρτίνες με πιο επαγγελματικά προϊόντα για τον έλεγχο του θορύβου.

3. Συγκεντρώστε όλα τα υλικά και προετοιμάστε τα, σύμφωνα με τις μετρήσεις που κάνατε στο πρώτο βήμα.

4. Κόψτε τα πάνελ και ξεκινήστε την εγκατάστασή τους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε στερεώσει καλά το κάθε πάνελ, πριν προχωρήσετε στο επόμενο.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ