2017-09-18 12:09:19
Φωτογραφία για Ποια κοσμήματα ταιριάζουν σε μια νύφη: Τι να διαλέξεις
Βρήκες το νυφικό που ονειρευόσουν και που δείχνει τέλειο πάνω σου, όμως για να είναι ολοκληρωμένη η νυφική σου εμφάνιση χρειάζεσαι και κοσμήματα. Σίγουρα, το πιο σημαντικό κόσμημα του γάμου σου είναι η βέρα σου, όμως ανάλογα με το στιλ και το ύφος που έχεις επιλέξει για το νυφικό σου χρειάζεσαι και τα ανάλογα κοσμήματα.

Για πιο chic αποτέλεσμα επέλεξε διακριτικά κοσμήματα που δεν θα "κλέβουν" από το νυφικό φόρεμα ούτε από τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου, αλλά θα δίνουν μία πινελιά πολυτέλειας στο ούτως ή άλλως εντυπωσιακό νυφικό σου.

Τα κοσμήματα που θα διαλέξεις προτίμησε να έχουν λεπτομέρειες από κρύσταλλα, πέρλες και διαμάντια, αυτά που ταιριάζουν απόλυτα δηλαδή με τη λευκή απόχρωση του νυφικού σου φορέματος. Προσοχή μην υπερβάλλεις με τα κομμάτια που θα επιλέξεις να φορέσεις, το φόρεμα σου είναι από μόνο του ένα πολύ ξεχωριστό ένδυμα. Επίσης, απέφυγε το χρυσό, δεν είναι η μέρα του. Προτίμησε κοσμήματα σε λευκόχρυσο, σε ροζ χρυσό και γενικά πετράδια που δεν θα ...ξεχωρίζουν με τα έντονα χρώματά τους. Θες εξάλλου τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο νυφικό σου- που μπορεί να διαθέτει πέτρες ή πέρλες από μόνο του.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δελτίο τύπου ΠΙΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δελτίο τύπου ΠΙΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ