2017-09-20 10:02:50
Φωτογραφία για Αυτή η φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς προσβάλει την Ελλάδα;
Ο Απόλλωνας Καλαμαριάς, η ομάδα που έχει συνδεθεί όσο καμία άλλη με το ποντιακό στοιχείο λέγεται τώρα «Απόλλων Πόντου» και συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League.

Οι άνθρωποι της ομάδας που δεν θέλουν να αποκοπούν από τις ρίζες της είχαν την έμπνευση να βάλουν στη φανέλα τους αντί για διαφήμιση ένα μήνυμα μνήμης για τα όσα υπέφεραν οι πρόγονοί τους.

Πώς να το κάνουμε; Οι 350.000 Πόντιοι που έπεσαν θύματα της Γενοκτονίας των Τούρκων δεν μπορεί και δεν πρέπει να ξεχαστούν.

Κι όμως η ΕΠΟ που έχει μάλιστα για πρόεδρο Θεσσαλονικιό είχε τις αντιρρήσεις της. Θεώρησε ότι το μήνυμα που μεταφέρει η ομάδα είναι «πολιτικό» και της απαγόρευσε να το μεταφέρει μέσω της φανέλας της στους αγώνες του Κυπέλλου!

Δηλαδή έχουμε το απίστευτο φαινόμενο ομάδες να διαφημίζουν μέχρι και… μπουρδέλα χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά εάν θυμίσουν στον κόσμο ένα γεγονός κοσμοϊστορικής σημασίας όπως είναι ο ξεριζωμός ενός ολόκληρου λαού να θεωρείται… ανήθικο και να απαγορεύεται η προβολή του!


Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

Η ομοσπονδία σε έγγραφο που υπογράφει ο Βασίλης Σαράκης τονίζει ότι οι φράσεις «Δεν ξεχνώ, πάντα τιμώ» και «Ο Πόντος ζει» στη φανέλα της ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου, και «353.000 + Μνήμη» στη φανέλα του Απόλλωνα Πόντου, είναι αντίθετες σε ό,τι ορίζει το άρθρο 32 του Κανονισμού της UEFA.

Τι μας λένε οι λεβέντες της ΕΠΟ; Οτι το άρθρο 32 είναι ισχυρότερο από τον θάνατο 350.000 ανθρώπων! Εδώ η λογική σηκώνει τα χέρια ψηλά Αυτή η φανέλα είναι αφιερωμένη στους προδότες της ΕΠΟ και στους Συριζαίους..
eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ