2017-09-20 19:27:56
Φωτογραφία για Η Αθήνα πλημμύρισε μπάλες και χρώματα! Τι συμβαίνει στην πόλη;
Εδώ και μερικές ημέρες τεράστιες χρωματιστές μπάλες... κάνουν μυστηριωδώς την εμφάνισή τους στο κέντρο της Αθήνας, προσθέτοντας χαρούμενες πινελιές στους δρόμος της πόλης.

Τι πραγματικά συμβαίνει; Ποιος τοποθέτησε τις μπάλες; Τι σκοπό εξυπηρετούν;

Οι Αθηναίοι κοντοστέκονται, τις αγγίζουν, προσπαθούν να καταλάβουν και να ερμηνεύσουν πώς βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας. Θα εμφανιστούν και άλλες και πού; Μήπως κρύβουν μέσα κάτι;

Το τελευταίο σημείο που γέμισε με χρωματιστές μπάλες είναι η πλατεία Κλαυθμώνος.

Εμείς τις συναντήσαμε όταν βρίσκονταν ακόμη στην οδό Ερμού. Κατηφορίσαμε από το Σύνταγμα και είδαμε επτά γιγάντιες μπάλες σε διάφορα χρώματα: Μπλε, πράσινο, κόκκινο, πορτοκαλί, γαλάζιο, λαχανί και κίτρινο. Γύρω τους Αθηναίοι και τουρίστες φωτογραφίζονταν και ανέβαζαν selfies στα social media. Όλοι τους αναρωτιούνταν τι συμβαίνει στην πόλη!

Το «χέρι» που τοποθέτησε τις μπάλες στην Αθήνα παραμένει άγνωστο. Πάντως, όποιος και αν βρίσκεται πίσω από τις μυστηριώδεις μπάλες, έχει κάνει τις βόλτες μας στο κέντρο πιο διασκεδαστικές, μας έχει φτιάξει τη διάθεση και έχει εκτοξεύσει την περιέργειά μας στα ύψη Το newsbomb ρώτησε τους περαστικούς αν γνωρίζουν, τι συμβαίνει.

Δείτε τι απάντησαν στο βίντεο:

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ - Κάμερα: Λευτέρης Παρτσάλης
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ