2017-09-21 14:00:18
Φωτογραφία για Έληξε η διαμάχη Καρβέλα-Έψιλον! Ποια ήταν η έκβαση της υπόθεσης;
Η μεγαλύτερη τηλεοπτική κόντρα της περσινής σεζόν φαίνεται πως έληξε! Ο λόγος για τη διαμάχη του τραγουδιστή Νίκου Καρβέλα με τον τηλεοπτικό σταθμό Ε, που ματαίωσαν το δικαστικό τους ραντεβού, την περασμένη Τετάρτη στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Η διαμάχη του συνθέτη και του τηλεοπτικού σταθμού Ε, που άρχισε μετά τον καβγά του πρώτου με τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του καναλιού Μένιο Φουρθιώτη κατά τη διάρκεια του σόου «Star Academy», τους οδήγησε στις δικαστικές αίθουσες. Οι δύο πλευρές επρόκειτο να συναντηθούν την περασμένη Τετάρτη στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, αφού το κανάλι έχει στραφεί κατά του Νίκου Καρβέλα ζητώντας με ασφαλιστικά μέτρα τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας του, ενώ εκείνος έχει κάνει αίτηση αναστολής εκτέλεσης.

Στόχος του καναλιού φαίνεται πως ήταν η απαγόρευση μεταβολής της περιουσίας του τραγουδιστή μέχρι τη συζήτηση και την έκδοση απόφασης επί της κύριας αγωγής. Ωστόσο, αν και οι δύο υποθέσεις εκφωνήθηκαν κανονικά από την πρόεδρο της έδρας, καμία από τις δύο πλευρές δεν εμφανίστηκε, με αποτέλεσμα να ματαιωθούν. Αυτό σημαίνει πως υπήρξε συνεννόηση μεταξύ των δύο μερών, που προφανώς αποφάσισαν να λύσουν το ζήτημα εξωδικαστικά.


Το τέλος της συνεργασίας του Νίκου Καρβέλα με το κανάλι ανακοινώθηκε στα τέλη Μαΐου, λίγες ημέρες μετά την έντονη λογομαχία τού μουσικοσυνθέτη με τον παρουσιαστή κατά τη διάρκεια του σόου της Κυριακής. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, με τον Νίκο Καρβέλα να φωνάζει «η δικτατορία σας τελείωσε» και να επισημαίνει πως η προηγούμενη παρότρυνση του Μένιου Φουρθιώτη να αποχωρήσει συνιστά διάρρηξη συμβολαίου.

Λίγες ημέρες αργότερα το Epsilon κινήθηκε νομικά εναντίον του Νίκου Καρβέλα για µη τήρηση των όρων και, κατ’ επέκταση, της συνεργασίας του µε το «Star Academy». Ετσι, με µια διαταγή πληρωμής που εκδόθηκε στις 26 Ιουνίου, η Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε., ως ιδιοκτήτρια του καναλιού, διεκδίκησε από το μουσικοσυνθέτη ως ρήτρα το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 500.000 ευρώ.

Το Epsilon είχε καταγγείλει τη συνεργασία µε το συνθέτη και ζητούσε από τον ίδιο αλλά και από όσους εγγυήθηκαν τη συνεργασία µαζί του (δηλαδή την εταιρία καλλιτεχνικών παραγωγών Vanillia ΕΠΕ, στην οποία εμπλέκονται ως βασικός μέτοχος η Αννα Βίσση και ως νόμιμος εκπρόσωπος η αδερφή της, Νίκη Βίσση) τη ρήτρα των 500.000 ευρώ και για την περαιτέρω ζημιά που υπέστη το κανάλι, ύψους 2.500.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ: ελεύθερος τύπος

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ