2017-09-21 14:51:12
Φωτογραφία για Seyma Subasi: Άλλαξε τέσσερα νυφικά στο γάμο της – Τα εντυπωσιακά σχέδια και πόσο κόστισαν
Ο γάμος του Acun Ilicali και της Seyma Subasi έγινε με κάθε τιμή και μεγαλοπρέπεια, στο Saint-Tropez, ωστόσο, η σύζυγος του «mr. Survivor» φρόντισε να κλέψει όλες τις εντυπώσεις, φορώντας, όχι ένα, αλλά τέσσερα διαφορετικά νυφικά!

Η 27χρονη νύφη -που γνώρισε τον Τούρκο καναλάρχη πριν από επτά χρόνια, οπότε και εργαζόταν ως ενδυματολόγος στο τουρκικό Dancing with the Stars– δεν σταμάτησε να «βομβαρδίζει» τους followers της στο Instagram με βίντεο και φωτογραφίες από τον γάμο.

Ιδιαίτερη αίσθηση, πάντως, προκαλούν οι τέσσερις νυφικές δημιουργίες με τις οποίες εμφανίστηκε, η φθηνότερη εκ των οποίων κόστισε πάνω από 1.100 ευρώ!

Δείτε αναλυτικά τι φόρεσε και πόσο κόστισε:

Η αρχή έγινε την Δευτέρα, με ένα νυφικό Zimmermann, με βολάν και δαντέλες, από την κολεξιόν του για την περασμένη άνοιξη. Αν και πλέον δεν διατίθεται προς πώληση, η τιμή ενός παρόμοιου νυφικού που έχει βγάλει τώρα ο οίκος ανέρχεται σε 1.100 ευρώ.


Η δεύτερη δημιουργία, με την οποία η νύφη εμφανίστηκε στο πάρτι μετά το γάμο, είχε την υπογραφή του Naeem Khan, του Αμερικανο-Ινδού σχεδιαστή που «ψηφίζουν» πολλές κυρίες της showbiz. Αν και ουδείς γνωρίζει το ακριβές κόστος του φορέματος, από τη συλλογή άνοιξη 2018, που ήταν σε στενή γραμμή, με δαντέλες, διαφάνειες και εντυπωσιακή πλάτη, εκτιμήσεις το υπολογίζουν στις 20.000 ευρώ.

Για την εμφάνισή της στην τελετή που έγινε την Τρίτη, η Seyma επέλεξε ένα «κλασσικό», αλλά εντυπωσιακό, σχέδιο της Wera Wang με διαφάνειες, το οποίο αξίζει 4.500 ευρώ.

Το καλύτερο, πάντως, η κυρία Ilcali το φύλαξε για το τέλος: στο after party έβγαλε τα τούλια και έβαλε ένα εντυπωσιακό και σέξι Naeem Khan, από την νυφική συλλογή του για την άνοιξη 2018, γεμάτο εντυπωσιακές πέτρες και πέρλες!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ