2017-09-22 13:12:46
Φωτογραφία για Ηθοποιοί που έγιναν Πολιτικοί (vol.1)
Ηθοποιοί που έγιναν Πολιτικοί (vol.1)

Ο Ροναλντ Ρέιγκαν είχε πει κάποτε ‘’Πώς ένας Πρόεδρος να ΜΗΝ είναι και ηθοποιός;’’

Πολλοί ηθοποιοί παίζουν πολιτικούς στις μεγάλες και τις μικρές οθόνες, αλλά λίγοι έχουν κάνει τη μετάβαση στην πραγματική ζωή.

Yπάρχουν ηθοποιοί που έχουν χρησιμοποιήσει τη χαρισματική τους προσωπικότητα, την καλή εμφάνιση και τις διασυνδέσεις που έχουν για να υποστηρίξουν έμπρακτα τις πολιτικές τους ιδεολογίες. Αν και το Χόλιγουντ έχει φήμη ως πόλη φιλελεύθερων, πολλοί συντηρητικοί ηθοποιοί είναι μέλη του Ρεπουμπλικανικού κόμματος. Από τον Ronald Reagan στον Sonny Bono, και εδώ σας έχουμε μια σειρά από διάσημους ηθοποιούς που έκαναν καριέρα και στην πολιτική.

Ronald Reagan: Από το Ιλλινόις, γίνεται Κυβερνήτης της Καλιφόρνια το 1966, και 15 χρόνια μετά Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής

Arnold Schwarzenegger: Ο Εξολοθρευτής γίνεται Κυβερνήτης της Καλιφόρνια το 2003.


Κωδικό όνομα: Governator (κατά το Terminator)

Sonny Bono: Μαζί με την Cher έκαναν θραύση (με πάνω από 40 εκατομμύρια δίσκους), εκείνος όμως το 1994 επέλεξε να ταχθεί στο πλευρό των Ρεπουμπλικάνων για το Palm Springs.

Clint Eastwood: Από δεινός cowboy της Άγριας Δύσης (και μετέπειτα εκπληκτικός σκηνοθέτης), δήμαρχος της Carmel το 1986.

Fred Thompson: Από ηθοποιός στο Law and Order, Πρόεδρος το 2007!

Shirley Temple: Το άλλοτε παιδί θαύμα της Αμερικής, διπλωμάτης, πρέσβειρα των Η.Π.Α στη Γκάνα και το 1989 έγινε πρέσβειρα στην Τσεχοσλοβακία.... 

Το ξέρετε, υπάρχουν και άλλοι πολλοί διάσημοι (και Έλληνες) που αποφάσισαν να γίνουν πολιτικοί, άλλοι με καλά και άλλοι με άσχημα αποτελέσματα για την πραγματικότητα που ζούμε. Εμείς δεν θα κρίνουμε κανέναν τους, απλά θα περιμένετε όμως το διαδικτυακό ραντεβού μας για να δείτε τους επόμενους..

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Δημοσιογράφος
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ