2017-09-22 15:09:12
Φωτογραφία για Gwyneth Paltrow: Η πρώην chef της αποκαλύπτει ότι δεν έτρωγε τίποτα
Μπορεί η Gwyneth Paltrow να έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια μία ολόκληρη φιλοσοφία γύρω από τον υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά όπως...αποκαλύπτει η πρώην chef της, η σταρ μάλλον ήταν υπερβολικά αυστηρή με τον εαυτό της.

Η chef διασήμων όπως η Miranda Kerr και ο Steven Spielberg, Κate McAloon, άρχισε να εργάζεται για την Paltrow όσο ήταν ακόμη παντρεμένη με τον μουσικό Chris Martin και γύριζε την ταινία Iron Man (το 2008). Όπως αποκάλυψε, οι οδηγίες που έλαβε από τη βοηθό τους ήταν ότι "δεν τρώνε τίποτα".

"Ήταν πολύ αυστηροί με τη διατροφή τους. Απέφευγαν τη ζάχαρη, οτιδήποτε γλυκό, όλα τα γαλακτοκομικά- έτρωγαν απλώς πολλά λαχανικά", δήλωσε. "Όταν πήγα εκεί προσπαθούσα να ακολουθήσω τον κανόνα, αλλά παρατήρησα ότι καθώς προσέθετα περισσότερα υλικά μου έλεγαν 'η μαγειρική σου βελτιώθηκε'. Αυτό συμβαίνει όταν αρχίζεις να τρως και άλλα πράγματα εκτός από χορτάρι".

Όσον αφορά τη διατροφή της Miranda Kerr, η McAloon δήλωσε ότι "είναι πολύ καλή- τρώει ακριβώς ότι λέει ότι τρώει".


"Συνάντησα την Miranda όταν ήταν παντρεμένη με τον Orlando Bloom. Αγαπούσαν τις συνταγές μου με κάρυ- ελαφρύ κοτόπουλο ή vegetarian συνταγές με καρύδα, αλλά και κινόα, σολωμό και λαχανικά. Τους έφτιαχνα μια σαλάτα με κοτόπουλο και φρέσκα μυρωδικά και σπόρους chia για πρωινό". Η Miranda προσπαθεί να μην τρώει τίποτα με χημικά, καθόλου ρύζι. Ακολουθεί όμως τον κανόνα 80/20 που σημαίνει ότι τρώει υγιεινά κατά 80% αλλά υπάρχει και ένα 20% που τρώει ότι θέλει".
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ