2017-09-22 17:36:35
Φωτογραφία για ΝΙΚΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ.....ΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ
ΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ

Πιο χαμηλαααα, πιο χαμηλαααα. Το αλλοτε εμβληματικο καναλι του Μινωα Κυριακου, κατεβαινει δυο-δυο τα σκαλια της στοιχειωδους ποιοτητας, πιανοντας υπογειο Α σε λιγο. 

Για παραδειγμα, οι ωρες 6-8: θερμοκρασιες υπο το μηδεν. 

Πρωτα η παντελως ακαταλληλη για τηλεπαιχνιδι Μπεκατωρου (αγαρμπη εως ανατριχιαστικη οταν φλερταρει με τους αρσενικους παικτες -- αφαντες οι γυναικες που δεν καταδεχονται να πεσουν στην τρυπα -- αμηχανη και με μηδενικες γνωσεις στις ερωτησεις που παπαγαλιζει) μαζι με απαιχτους (στην αμμορφωσια τους παικτες, που δεν ξερουν τον Γουτεμβεργιο) σε σκηνικο χαρτονενιο, τσιγκινο, χαζο και φτηνιαρικο. Προτεινομενη λυση: Ριχτε τη Μπεκατωρου στην τρυπα.

Ακολουθει το δηλητηριωδες, τοξικο Κεντρικο Δελτιο, οπου το ρομποτάκι Μπιζογλη ψυχρη, στριγγη και φαλτσα, με φωνη που τσακιζει νευρα και σπαει τυμπανα, διαβαζει μηχανικα το τελεπρομπτερ, πλαισιωμενη απο ενα συνονθυλευμα καλων και κακιστων ρεπορτερ και με υπερτιτλους, υποτιτλους και "ζωναρια" ανορθογραφα και που πολλες φορες σκεπαζουν το φλεγον θεμα της εικονας. Ανακουφιση μεν η Σαραφη του Σ/Κ αλλα, γαμωτο, δεν της λεει κανεις να ελεγχει τα φρυδια της, λιγη ορθοφωνια μαλιστα δεν θα την εβλαπτε. Προτεινομενη λυση: ριχτε τη Μπιζογλη στην τρυπα της Μπεκατωρου.

Μονο η ελευση του Χατζηνικολαου θα μας λυτρωσει απο αυτο το μαρτυριο.

Γενικως, εκει στον ΑΝΤ1, κλειστε την καταψυξη, παγωσαμε.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ