2017-09-23 08:09:21
Φωτογραφία για Και μη χειρότερα!
Και μη χειρότερα με αυτά που συμβαίνουν σχετικά με τις ενδικοφανείς προσφυγές στο Στρατό Ξηράς. Στέλεχος το οποίο επικοινώνησε με το kranosgr ανέφερε ότι δεν έχει δοθεί ακόμη απάντηση στην ενδικοφανή προσφυγή του, παρόλο που τελειώνει και ο μήνας Σεπτέμβριος.

Το στέλεχος υπηρετούσε στην Αθήνα και μετατέθηκε σε νησί του Αιγαίου με τις μεταθέσεις του καλοκαιριού. Μέσα σε πέντε ημέρες από την κοινοποίηση της μετάθεσή του και όπως ο νόμος ορίζει, κατέθεσε ενδικοφανή προσφυγή η οποία μέχρι χθες Παρασκευή δεν έχει απαντηθεί από τον ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα. Το αποτέλεσμα είναι πως αυτή τη στιγμή το στέλεχος έχει μετακινήσει την οικογένειά του στον τόπο της μετάθεσης αφού έχουν ξεκινήσει τα σχολεία, ο ίδιος βρίσκεται στην Αθήνα μη γνωρίζοντας τι τελικά θα συμβεί με την προσφυγή του, έχοντας δαπανήσει μέχρι τώρα περισσότερα από 3000 ευρώ σε μεταφορική, εγκατάσταση, φροντιστήρια, μετακινήσεις κλπ.

Εφόσον τα λεγόμενα του ισχύουν και όντως υπάρχουν προσφυγές που δεν έχουν ακόμη απαντηθεί, οφείλει το Υπουργείο να δώσει εξηγήσεις στα στελέχη για αυτή την πρωτοφανή καθυστέρηση που μόνο προβλήματα δημιούργησε.
Η.Π.
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Και μη χειρότερα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Και μη χειρότερα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ