2017-09-23 11:57:21
Φωτογραφία για Σημάδια που μαρτυρούν πως είναι μαζί σου μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο
Το χειρότερο πράγμα είναι να ξεκινήσεις μια σχέση που έχει πρόγραμμα, έχει ημερομηνία λήξης. Μια μέρα, όμως, ξυπνάς και νιώθεις πως είναι επίσημο, είσαι έτοιμη μάλιστα να το βάλεις και στο Facebook (τόσο επίσημο)! Και ξαφνικά εξαφανίζονται για μερικές μέρες.

Και ακριβώς όταν λες “εντάξει, τελείωσε, δεν του ξαναμιλάω”, αυτός εμφανίζεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Μια ζέστη, μια κρύο. Μπρος, πίσω. Αν όλα αυτά σου φαίνονται οικεία κοίτα τα σημάδια. Είναι μπροστά στα μάτια σου.

Πρόκειται για ένα πολύ συνηθισμένο πρόβλημα (δυστυχώς), το οποίο όμως μπορείς να αποτρέψεις αν το πάρεις απόφαση.

Δεν κάνει σχέδια εκ των προτέρων

Ποιος δεν απολαμβάνει τον αυθορμητισμό σε μια σχέση; Ωστόσο, αν όλα στη σχέση σου είναι αυθόρμητα, συμπεριλαμβανομένου τον χρόνο που σε βλέπει, αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Προγραμματίζοντας κάτι για το Σαββατοκύριακο ή για το επόμενο βράδυ αποτελεί μια ένδειξη ότι το πράγμα πάει καλά. Αν όμως, δεν είσαι η προτεραιότητά του, αν σε καλεί μετά τις 12 το βράδυ, να το κοιτάξεις.


Ακυρώνουν τα πλάνα την τελευταία στιγμή

Όλοι έχουμε ακυρώσει κάτι την τελευταία στιγμή. Έτσι είναι ζωή και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Αν ο “δικός” σου ακυρώσει το ραντεβού σας ένα τέταρτο πριν μην πανικοβληθείς. Αλλά αν το κάνουν σύστημα, τότε ήρθε η ώρα να ανησυχήσεις. Αν στο ακυρώνει διαρκώς, σημαίνει ότι δεν θέλει να σε δει. Επομένως τι τον θέλεις; Bye.

Αποφεύγει κάθε σοβαρή συζήτηση περί…σχέσεων

Αν σου πει ότι δεν ψάχνει για κάτι σοβαρό τότε να τον πιστέψεις. Το εννοεί. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Αν όμως, εσύ επιμένεις τότε δεν σου φταίει ο άλλος. Στο δικό μας μυαλό, η φυσική εξέλιξη μιας σχέσης είναι ότι μέσα σε λίγους μήνες θα πρέπει να έχει αφήσει να εννοηθεί ότι έχεις την αποκλειστικότητα.

Η ασυνέπεια είναι το δεύτερο όνομά του

Τίποτα δεν είναι πιο απογοητευτικό, κουραστικό και εκνευριστικό απ’ το να γνωρίσεις κάποιον που είναι μια ζέστη, μια κρύο. Τη μια είναι καλός, γλυκός, ευγενικός και εσύ νομίζεις πως βρήκες τον έναν και μοναδικό και την επόμενη απόμακρος και αδιάφορος. Θες έναν τέτοιο άνθρωπο στη ζωή σου; Μάλλον όχι.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ