2017-09-23 14:09:16
Φωτογραφία για Πώς θα σας δείξει την αγάπη του με βάση το ζώδιό σας!
Οι σχέσεις είναι δύσκολες, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.  Καιρός να του υποδείξετε το πώς θα σας αποδείξει ότι σας αγαπά! Το κλειδί της επιτυχίας είναι να χρησιμοποιήσει το ζώδιο σας!

Υπάρχουν πολλά να ειπωθούν για την αγάπη και ακόμα περισσότερα να πούμε για τον τρόπο που οι άνθρωποι ερωτεύονται. Αλλά τι μπορεί να πει κανείς για τον τρόπο που οι άνθρωποι δείχνουν την αγάπη τους για τον άλλον;

Κριός

Κριός 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Οι Κριοί αγαπούν να δοκιμάζουν νέα πράγματα και μισούν τη μονοτονία της ζωής. Η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής. Και όταν ερωτεύονται-την πατάνε άγρια! Επίσης, είναι ανεξάρτητοι και χρειάζονται τον χώρο τους. Δείξτε ότι την αγαπάτε με το να κάνετε πράγματα μαζί της, αλλά με μέτρο! Δεν τους αρέσει να νιώθουν ασφυξία, γι’ αυτό σεβαστείτε την ανεξαρτησία της.

Ταύρος

Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου


Δεν θα πάρει τον ταύρο χωρίς τα κέρατα… Οι Ταυρίνες είναι γνωστό ότι χάνουν την ψυχραιμία τους από καιρό σε καιρό (τυφώνες είναι μάλλον πιο ακριβές) και μπορούν να γίνουν αδικαιολόγητα ζηλιάρες και κτητικές. Αλλά είναι, επίσης, έντονα πιστές. Αν δεν τους δώσετε λόγο να αισθάνονται κτητικές ή να ξυπνήσετε τη ζήλια τους, τότε θα είναι μαζί σας για τα καλά! Μην τις κάνετε να έχουν αμφιβολίες και δείξτε τους ότι είστε πιστοί.

Δίδυμοι

Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Αν αγαπάτε μία Δίδυμο, τότε θα έχετε δύο στην τιμή του ενός! Μερικές φορές είναι κοινωνική και αυθόρμητη και άλλες μπορεί να είναι συναισθηματικά μη διαθέσιμη. Οι Δίδυμοι είναι δημιουργικοί. Προγραμματίστε ένα τριήμερο ταξίδι έκπληξη για τους δυο σας και οτιδήποτε έξω από τις συνήθεις δραστηριότητές σας!

Καρκίνος

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Το σπίτι και η οικογένεια είναι ψηλά στην κατάταξη των σημαντικών πραγμάτων για μία Καρκίνο. Είναι πεισματάρες και έχουν την τάση να υπεραναλύουν τα πάντα, αλλά όταν ερωτεύονται… πέφτουν με τα μούτρα. Θα σας τα δώσουν όλα επειδή νομίζουν ότι αξίζετε τον κόπο, μην τις απογοητεύσετε! Κάντε την να αισθάνεται σαν να είναι μέρος της οικογένειάς σας και εκείνη θα ξέρει ότι νοιάζεστε.

Λέων

Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Υπάρχει λόγος που το σύμβολο του Λέοντα είναι ένα λιοντάρι. Είναι γεμάτες αυτοπεποίθηση και μερικές φορές το εγώ τους μπορεί να προεξάρχει, αλλά είναι και πολύ ευάλωτες. Δείξτε την αγάπη σας θαυμάζοντας τις δυνάμεις τους, εκτιμώντας τον ρόλο που παίζουν στη ζωή σας και δίνοντάς τους χώρο όταν τον χρειάζονται.

Παρθένος

Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Μην προσπαθήσετε να σχεδιάσετε μια αυθόρμητη εκδρομή με μία Παρθένο. Εκείνες αγαπούν τον πρακτικό σχεδιασμό. Μπορεί να σας φαίνεται απαράδεκτο, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο και μόνο επειδή έχουν τόσο υψηλά στάνταρντ για όλους γύρω τους. Αν έχουν πέσει στον έρωτά σας, τότε σημαίνει ότι έχετε περάσει όλα τα τεστ. Συνεχίστε να ανταποκρίνεστε στο επίπεδό της και θα παραμείνει πιστή για πάντα!

Ζυγός

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Οι Ζυγοί είναι το καλύτερο και το χειρότερο. Είναι αναποφάσιστες, παλαντζάρουν, και τους είναι δύσκολο να πουν όχι. Αλλά από την άλλη πλευρά, είναι καλές ακροάτριες, ειρηνοποιοί, και τους αρέσει να αναλαμβάνουν νέες προκλήσεις. Ποτέ μην γίνετε βαρετοί ή συνηθισμένοι. Ακολουθήστε την σε μερικές από τις περιπέτειες και όταν έρχεται η Κυριακή επαναφορτίστε την παίζοντας μαζί της το παιχνίδι… της ανατομίας.

Σκορπιός

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Οι Σκορπιοί αγαπούν τρία πράγματα στη ζωή: τη νίκη, τον έλεγχο και τη σκοτεινή πλευρά. Μην ανησυχήσετε, αν βρείτε στο ιστορικό των αναζητήσεών της στο Google για στοιχειωμένα σπίτια και ασυνήθιστους θανάτους στην ιστορία. Εάν δεν συμμερίζεστε αυτή την αγάπη τους για καθετί σκοτεινό και διαστροφικό, μην ανησυχείτε! Απλά μην τους πείτε ψέματα, γιατί σίγουρα δεν  θέλετε να δείτε την κακή πλευρά τους.

Τοξότης

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Μία Τοξότης ζει για μία νέα περιπέτεια  ή κάτι καινούργιο κάθε μέρα. Αν έχετε ερωτευθεί μία εκπρόσωπο του ζωδίου, τότε πιθανώς να περάσετε δύσκολα, προσπαθώντας να συμβαδίσετε με τις συνεχείς αλλαγές στο μυαλό της. Έχουν απίστευτο βάθος, αισιοδοξία και βρίσκονται σε αρμονία με τα συναισθήματά τους. Αν αισθανθεί ότι δεν την ακούτε ή ότι δεν ενδιαφέρεστε για ό,τι έχει να πει, τότε καλύτερα να ξέρετε ότι δεν θα μείνει για πολύ.

Αιγόκερως

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Οι Αιγόκεροι έχουν υψηλά στάνταρντ για τον εαυτό τους και τον σύντροφό τους. Είναι ντροπαλές, πρακτικές και λειτουργούν με σχέδιο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι για μία Αιγόκερω από έναν άντρα που ξέρει πώς να συνδυάζει το χιούμορ και την ευφυΐα. Πείτε της ένα καλό αστείο πότε πότε, σχεδιάστε μία  ρομαντική απόδραση, αλλά τίποτα πολύ υπερβολικό. Άλλωστε ο προϋπολογισμός είναι σημαντικός. Και ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ να καταβάλετε όλες τις δυνάμεις για την κατάκτηση της επιτυχίας.

Υδροχόος

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Η γυναίκα Υδροχόος είναι ιδιόμορφη, γοητευτική και έξυπνη. Εάν μπορείτε να τη διαχειριστείτε, τότε θα σας ανταμείψει με τη σεξουαλικά περιπετειώδη πλευρά της. Μην περιμένετε οδηγίες από εκείνη. Αγαπούν τον ρομαντισμό, αλλά όχι τα γλυκανάλατα. Απλά να είστε αληθινός μαζί της και εκείνη θα ανταποδώσει την αγάπη σας.

Ιχθύες

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Μην ραγίσετε την καρδιά της. Η γυναίκα του ζωδίου είναι συναισθηματική και ευαίσθητη. Εμπιστεύεται τη λογική της και ακούει την καρδιά της. Εάν δεν μπορείτε να σεβαστείτε και τις δύο πτυχές της ή να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας ανοιχτά μαζί της, τότε δεν σίγουρα δεν κάνετε για εκείνη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ