2017-09-23 14:48:18
Φωτογραφία για ΤΟ ΕΣΚΑΣΕ από την εντατική με τα ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ για να πάει να πιει μπύρες! Δείτε
Ο ασθενής «δραπέτευσε» από το κρεβάτι…. όπως ακριβώς ήταν!

Ημίγυμνος, τυλιγμένος με ένα λευκό σεντόνι, γάζες και έχοντας στα χέρια του ορούς, ο άντρας περπάτησε στους -16 βαθμούς Κελσίου

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι πελάτες και οι υπεύθυνοι ενός καταστήματος στην πόλη Σαγιάνογκορσκ στη Ρωσία όταν το βράδυ της Κυριακής είδαν να εμφανίζεται μπροστά τους ένας άντρας ο οποίος έμοιαζε περισσότερο με ζόμπι, παρά με κανονικό άνθρωπο.Ημίγυμνος, τυλιγμένος με ένα λευκό σεντόνι, γάζες και έχοντας στα χέρια του ορούς, ο άντρας περπάτησε στους -16 βαθμούς Κελσίου και μπήκε στο παντοπωλείο προκειμένου να αγοράσει μία… μπύρα.

Ωστόσο, η όψη του τρόμαξε τους υπεύθυνους του καταστήματος οι οποίοι κάλεσαν αμέσως τις αρχές και μέσα σε λίγη ώρα, το μυστήριο λύθηκε.Ο κύριος, ο οποίος απεικονίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες, είχε «δραπετεύσει» από τη μονάδα εντατικής θεραπείας στην οποία νοσηλευόταν καθώς ήθελε απεγνωσμένα να πιει λίγο αλκοόλ, όπως διαβάσαμε σε άρθρο. Οι αρχές τον συνόδευσαν έξω από το κατάστημα, τον έβαλαν σε ένα όχημα και τον επέστρεψαν στο κρεβάτι του νοσοκομείου, προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπείας του.


Ωστόσο, οι φωτογραφίες από την βραδινή του εξόρμηση κάνουν τώρα τον γύρο του Διαδικτύου, αφού πολλοί ήταν οι κάτοικοι της περιοχής που έσπευσαν να απαθανατίσουν τον «άτακτο» ασθενή με τις κάμερες των κινητών τους τηλεφώνων.

Το νοσοκομείο αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό, σημειώνοντας ότι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δραπέτευσε ο άντρας ερευνώνται. Πάντως, σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, ο ασθενής είχε πρόβλημα αλκοολισμού.

Λίγα λεπτά αφότου οι αρχές τον εντόπισαν μέσα στο κατάστημα

Μετά τις μπύρες, ήρθε η ώρα για την επιστροφή στο νοσοκομείο

Αστυνομικοί συνοδεύουν τον… άτακτο ασθενή
kalhfash.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ