2017-09-24 08:26:10
Φωτογραφία για Η γυναίκα που εύχεται να ήταν λιγότερο όμορφη [photos]
Κι όμως, υπάρχει: μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι θα ήθελε να ήταν λιγότερο όμορφη, γιατί όπως φαίνεται είναι πολύ δύσκολο πράγμα η ομορφιά.

Η 33χρονη Laura Fernee αποδίδει πολλά προβλήματα της ζωής την στο ωραίο της παρουσιαστικό, συμπεριλαμβανομένης της ανεργίας. Η Fernee λέει ότι αναγκάστηκε να αφήσει τη δουλειά της μετά από συνεχείς παρενοχλήσεις από άντρες συναδέλφους και ζηλιάρες γυναίκες. Τώρα η Fernee ζει σε ένα διαμέρισμα που χρηματοδοτούν οι γονείς της και δεν έχει δουλέψει εδώ και δύο χρόνια. Όμως, υποστηρίζει ότι δεν είναι δικό της το λάθος.

«Δεν είμαι τεμπέλα, και δεν είμαι χαζή. Η αλήθεια είναι ότι η ομορφιά μου έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα στη εργασιακή μου ζωή, έτσι αποφάσισα ότι η δουλειά δεν είναι για μένα αυτή την περίοδο», είπε η Fernee, σύμφωνα με τη Daily Mail. «Δεν φταίω εγώ... δεν φταίω για το πώς είμαι. Οι άντρες συνάδελφοι ενδιαφέρονται μόνο για την εμφάνισή μου. Ήθελα να αναγνωρίσουν τα επιτεύγματά μου και τον επαγγελματισμό μου, αλλά το μόνο που έβλεπαν ήταν το πρόσωπο και το σώμα μου. Ακόμη και όταν δούλευα σε ένα εργαστήριο με ποδιά και χωρίς μακιγιάζ, είχα προβλήματα λόγω της φυσικής μου ομορφιάς. Δε μπορούσα να κάνω τίποτα για να το σταματήσω».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ