2017-09-24 16:34:16
Φωτογραφία για Σοκ: Την έκαψε ζωντανή και τα τελευταία λόγια της ήταν...  [photos]
19χρονη ''έφυγε'' με φρικτούς πόνους από τα πολλαπλά εγκαύματα Η 19χρονη Τζεσικα Σαμπερς, στιγμές πριν «σβήσει» από τα βαριά εγκαύματα που έφερε σε όλο της το σώμα, είπε στους αστυνομικούς το όνομα του δολοφόνου της, αναφέρει η New York Daily News. Η νεαρή κοπέλα από το Μισισίπι των ΗΠΑ, βρήκε φρικτό θάνατο, όταν κάποιος την ανάγκασε να πιει και την περιέλουσε με εύφλεκτη ουσία, καίγοντάς την ζωντανή μέσα στο αυτοκίνητό της.

Την Chambers βρήκαν πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο. Δυστυχώς όμως ήταν αργά. Το θύμα έφερε βαριά εγκαύματα στο 98% του σώματός του και υπέκυψε προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι τελευταίες λέξεις της κοπέλας ήταν το όνομα του δράστη της φρικιαστικής επίθεσης.

Σοκαρισμένη η οικογένειά της δηλώνει ότι η 19χρονη δεν είχε εχθρούς και δεν μπορεί να διανοηθεί ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από το έγκλημα. Τραγική φιγούρα ο πατέρας της, Ben Chambers, ο οποίος δήλωσε με δάκρυα σε τοπικό κανάλι ότι αν μπορούσε θα άλλαζε θέσεις με την κόρη του. Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ