2017-09-24 21:00:24
Φωτογραφία για Ηθοποιοί που έγιναν Πολιτικοί (vol.2)
Τελικά το υποκριτικό ταλέντο είναι απαραίτητο για μία πολιτική καριέρα; Στο προηγούμενο άρθρο (Ηθοποιοί που έγιναν Πολιτικοί (vol.1)) είδαμε ανθρώπους που έγραψαν την δική τους ιστορία και στους δύο τομείς άλλοτε στεμμένους με επιτυχία και άλλοτε με μία, θα λέγαμε, πιο αδιάφορη πορεία. 

Πάμε λοιπόν να συνεχίσουμε να μετρούμε αυτές τις προσωπικότητες:

Και όμως!!! Η ''Διαβολογυναίκα'', κατά κόσμον ​​Roseanne Barr, το 2012 έβαλε υποψηφιότητα για πρόεδρος του Peace and Freedom Party Ticket και έφτασε στην έκτη θέση με 67.326 ψήφους. Άσχετο, αλλά δεν είναι μεγάλη η αλλαγή της εξωτερικά;

Τί;;; Ο άνθρωπος με τα ''πολλά'' ταλέντα στην υποκριτική, το τραγούδι, τις επιχειρήσεις και φυσικά την πάλη έγινε ο σημερινός Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.. Και το όνομα αυτού: Donald J. Trump!

Η ιταλίδα ηθοποιός, σύμβολο του sex ιδιαίτερα την δεκαετία του '50, Gina Lollobrigida ήταν υποψήφια για Ευρωβουλευτής, όνειρο όμως που ποτέ δεν της βγήκε αληθινό..

Και για τελευταία (και καλύτερη θα έλεγα αλλά γελάω ήδη) σας άφησα την λατρεμένη πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Cicciolina (Ilona Staller το πραγματικό της όνομα), ξεκίνησε την πολιτική της καριέρα από το 1979 με τους Πράσινους και έπειτα το 1987 εκλέχθηκε στο ιταλικό κοινοβούλιο με το Ριζοσπαστικό Κόμμα. Εγώ θυμάμαι ακόμα την επίσκεψη της στην Ελλάδα! Εσείς;

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Δημοσιογράφος
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πότε οι ελιές μας αδυνατίζουν
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πότε οι ελιές μας αδυνατίζουν
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ