2017-09-24 21:52:10
Φωτογραφία για Το κόλπο για να μην πλησιάζουν μύγες στο φαγητό σας
Αν κάθε φορά που προσπαθείτε να φάτε οι μύγες κάνουν πάρτι πάνω από το τραπέζι, ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε μια και καλή από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Είναι καλοκαίρι, τα παραθύρα είναι ανοιχτά, οι μυρωδιές πιο έντονες και τα ζουζούνια σε έξαρση. Όχι δεν εννοούμε το παιδικό συγκρότημα (που ευτυχώς δεν είναι πια σε έξαρση), αλλά οτιδήποτε πετάει και μπαίνει απρόσκλητο στο σπίτι και το εξοχικό σας. Ένα από αυτά, αν όχι το πιο αηδιαστικό, τότε σίγουρα μέσα στα ενοχλητικά του είδους έρχεται στην κουζίνα σας κάθε φορά που μαγειρεύετε και -όσο να 'ναι- προκαλεί αναστάτωση.

Ο λόγος φυσικά για τις μύγες, οι οποίες εκτός του ότι μπορούν να διαλύσουν το νευρικό σας σύστημα, κάθονται πάνω στο φαγητό σας μεταφέροντας μικροοργανισμούς που μάλλον δε θέλετε να φιλοξενήσετε στο σώμα σας.

Σίγουρα ένα από τα πιο δυνατά σας όπλα είναι η μυγοσκοτώστρα, αλλά γιατί να λερώνετε τα χέρια (και τις επιφάνειες του σπιτιού σας) με αίμα, όταν μπορείτε να απαλλαγείτε με πιο «φυσικούς» και ξεκούραστους τρόπους;

Σας έχουμε τον τρόπο ή μάλλον την τέλεια «κατασκευή» για να παγιδεύσετε τις μύγες και να γλιτώσετε από την ενοχλητική τους παρουσία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ