2017-09-26 13:36:09
Φωτογραφία για Δημήτρης Αποστόλου: «Η Μάγδα πήρε τα παιδιά και έφυγε. Δεν ξέρω αν έχουμε χωρίσει»
Για την κατάσταση που επικρατεί στον γάμο του με την Μάγδα Πένσου από τις αρχές του καλοκαιριού, μίλησε ο Δημήτρης Αποστόλου, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, ότι δεν έχει δει τα παιδιά του, τον 7χρονο Απόλλωνα και τον 4χρονο Πάρη, όλους αυτούς τους μήνες.

Τα προβλήματα του ζευγαριού αποκαλύφθηκαν μετά από ανάρτηση της Μάγδας στο Facebook, η οποία ξάφνιασε ακόμα και τον ίδιο τον Δημήτρη.

Ο δημιουργός δημοφιλών τηλεοπτικών σειρών και θεατρικών έργων μιλά για την προσωπική του ζωή στην εφημερίδα Παραπολιτικά και την Σάσα Σταμάτη, στην ερώτηση αν έχει χωρίσει, απαντά: «σ’ αυτήν την ερώτηση θα το κάνουμε με γκάλοπ σαν τον Τσίπρα το καλοκαίρι του 2015. Δεν ξέρω!».

«Περάσαμε μια εξωφρενικά δύσκολη περίοδο, που είναι αυτό που λες “αποτρελάθηκε λίγο το σύστημα”», παραδέχεται ο ίδιος και αποκαλύπτει πως η σύζυγός του «εδώ και καιρό έχει πάρει τα παιδάκια και έχουν ανέβει στη Βέροια. Νομίζω ότι είναι δική της ανάγκη να οργανώσει λίγο το μέσα της. Δεν την κόντραρα σ’ αυτό καθόλου. Αν και έγινε μια χαζοαγωγή για την επιμέλεια των παιδιών… Δεν νομίζω ότι θα βγει ποτέ αγωγή διαζυγίου».


«Όταν η Μάγδα έγινε 40, “χάζεψε”, μπερδεύτηκε άσχημα. Εκεί λοιπόν που χρειαζόταν τη συμβουλή μου ή πραγματικά έγκυρων ανθρώπων… επηρεάστηκε από ανόητους ανθρώπους και το πράγμα ξέφυγε», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ενώ, όταν  τον ρωτούν πώς είναι να μην βλέπει τα παιδιά του, απαντά: «χωρίς να ακουστεί μελό, είναι αργός θάνατος. Δεν είναι επιλογή της Μάγδας, ίσα-ίσα με προτρέπει να πάω. Απλώς είμαι πολύ ευαίσθητος με τα παιδιά μου. Μπορείς να μου βάλεις ένα πυρωμένο καρφί στον λαιμό και δεν θα ακούσεις κιχ, αλλά με τους γιους μου διαλύομαι!».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ