2017-09-26 16:34:12
Φωτογραφία για Breezing: Επιτέλους υπάρχει ένας όρος για το πώς θα έπρεπε να είναι όλες οι σχέσεις
Κάθε τόσο εμφανίζονται διάφοροι όροι σχετικά με τις σχέσεις, όπως για παράδειγμα το stashing ή το ghosting. Τώρα, μάθαμε ότι υπάρχει το breezing, και πρόκειται για κάτι πολύ θετικό!

Το breezing, βασικά, σημαίνει να μην δίνεις δεκάρα. Ο όρος χρησιμοποιήθηκε από το Today και είναι εμπνευσμένος από την δήλωση αγάπης του Channing Tatum προς τη γυναίκα του.

«Σκέφτομαι όταν πρωτογνώρισα την Jenna. Ήξερα ότι η σύνδεσή μας ήταν πολύ δυνατή, αλλά δεν ήμουν σίγουρη ότι θα είναι και η σχέση μας. Τότε, μία μέρα, η Jenna απλά είπε ότι ήξερε ακριβώς τι είναι αυτό που θέλει από τη ζωή και δεν χρειάζεται να ψάχνει άλλο, γιατί ήμουν εγώ [αυτό που έψαχνε]. Δεν είχε ιδέα τι θα έλεγα ή πως θα αντιδρούσα, αλλά ήταν η δική της αλήθεια. Θυμάμαι να νιώθω αυτή την απίστευτη έξαψη. Ήταν το πιο σέξι πράγμα που έκανε ποτέ για μένα.», είπε ο Tatum.

Με λίγα λόγια, η Jenna, δεν νοιάστηκε για το τι θα πει, ούτε φοβήθηκε μήπως ήταν πολύ νωρίς για να πει κάτι τέτοιο. Ήταν άνετη και cool. Και αυτή είναι η ουσία του όρου Breezing. Να μπαίνει κανείς σε μία σχέση χαλαρός και χωρίς άγχος, να είναι ειλικρινής και να μην παίζει παιχνίδια.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ