2017-09-27 12:00:22
Φωτογραφία για Κορίτσι περιμένει η Κάιλι Τζένερ
Η είδηση της εγκυμοσύνης της Κάιλι Τζένερ έπεσε σαν βόμβα στον κόσμο της showbiz και του Hollywood.

Μετά από τέσσερις μέρες, το ΤΜΖ επιβεβαιώνει την είδηση, ενώ το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η νεαρή τηλεπερσόνα είναι περίπου πέντε μηνών έγκυος και περιμένει κοριτσάκι. Ωστόσο, εντύπωση έχει κάνει πως κανείς από τη λαλίστατη οικογένεια δεν έχει κάνει κάποια δημόσια δήλωση.

Πηγές αναφέρουν πως η Κέιτλιν Τζένερ έπαθε μεγάλο σοκ και απογοητεύθηκε όταν έμαθε πως η κόρη της είναι έγκυος. «Πιστεύει ότι η Κάιλι είναι πολύ μικρή για να κάνει παιδί και ότι θα έπρεπε να περιμένει μέχρι η σχέση της να είναι μακρόχρονη. Προφανώς η Κάιλι έχει πολλά χρήματα για να εξασφαλίσει βοήθεια, αλλά η Κέιτλιν και πάλι πιστεύει ότι το να κάνει μωρό θα έχει τεράστιο αντίκτυπο / κόστος στη ζωή της Κάιλι», μετέδωσε το Hollywood Life.

Από την άλλη, στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου, η Κρις μίλησε στο «The Cut» και όταν την ρώτησαν για τις φήμες περί εγκυμοσύνης, η ίδια ούτε επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε.

Αξίζει να αναφερθεί, πάντως, πως το τελευταίο διάστημα η 20χρονη καλλονή φοράει μόνο φαρδιά ρούχα στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
trelogaidouri
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ