2017-09-27 12:51:14
Φωτογραφία για Γερμανικές εκλογές 2017: Αποτελέσματα και αιτίες.
Γράφει ο Κωνσταντίνος Αντωνάκης 

Τα αποτελέσματα των Εκλογών της 24ης  Σεπτεμβρίου 2017 για την Κάτω Βουλή της Γερμανίας, την Bundestag, δημιουργούν κοσμογονία διότι θέτουν τέλος στον άφρονα σχεδιασμό των Ευρωπαϊκών Πολιτικών Κέντρων, τα όποια σχεδιάζουν για την Γερμανία αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη.

Τράπεζες, εταιρείες μεγάλης παραγωγικής κλίμακας, εμπορικά διακινητικά σύνολα, στρατιωτικοί σχεδιαστές και φορείς ενέργειας επένδυσαν σε ένα πρότυπο/μοντέλο διακυβερνήσεως των χωρών και της Ευρώπης, το όποιο όλο και περισσότερο απεκτείνετο σε διαφόρους Ευρωπαϊκούς χώρους.

Από την Ευρωβουλή, όπου κατ' αρχήν εφαρμόστηκε, μέχρι την Γερμανία όπου γνώρισε αρχική επιτυχία, το Πρότυπο Διακυβερνήσεως δια ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ--ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ επαγειώθη και παρουσιάστηκε ως η ''Χρυσή Συνταγή'' για όλη την Ευρώπη Οι Στατιστικής Φύσεως επιτυχίες της Γερμανικής Οικονομίας, η οποία έδωσε ευμάρεια στο Ένα Τρίτο του πληθυσμού, άνεση στο άλλο Ένα Τρίτο και έντονη δυσχέρεια έως και πενία στο υπόλοιπο Ένα Τρίτο, δεν ήταν αρκετές για να εγγυηθούν την ευστάθεια του πολιτικού Συστήματος.


Η αθρόα εισαγωγή Μεταναστών στην Γερμανία συνετάραξε μεγάλο τμήμα των Γερμανών και επέτεινε την αστάθεια όπως αυτή αποτυπώνεται στα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών, όπου οι δύο παραδοσιακοί πυλώνες του συστήματος, οι οποίοι συγκυβερνούν γνώρισαν τεράστια απομείωση της δύναμης τους.

Στο αντιπροσωπευτικό σύστημα οι δυο πυλώνες, δηλαδή η Δεξιά και η Αριστερά, συνυπάρχουν και συνεισφέρουν δια της συγκρούσεως μεταξύ τους, η οποία στο τέλος παράγει την σύνθεση με έντονες διαπραγματεύσεις και αμοιβαίες παραχωρήσεις.

Η για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα συγκυβέρνηση Δεξιάς και Αριστεράς είναι αφύσικη και παράγει αδιέξοδα καταργώντας το Δημοκρατικό Πολιτικό Παιχνίδι, κάνοντας την Δημοκρατία ΜΑΤΑΙΗ.

Οι υπερβολές των κατεστημένων Πολιτικών σχηματισμών επισφραγίστηκαν με την απώλεια της διαλεκτικής λειτουργίας της πολιτικής, η οποία εκτός απο συναίνεση απαιτεί ΚΑΙ σύγκρουση προκειμένου να παράξει ΠΕΙΘΩ.

Ένα νέο πολιτικό σχήμα, η ''Εναλακτική για την Γερμανία'',  το A.F.D, με εκπρόσωπο στέλεχος της GOLDMAN SACHS, την κυρία Alice Weidel, μια πολιτικό η οποία ΔΕΝ διστάζει να παραδέχεται αξιοπρεπέστατα την ομοφυλοφιλική της σχέση, έρχεται να πληρώσει το κενό, το οποίο το πολιτικό κατεστημένο άφησε να δημιουργηθεί.

Η υπερπολιτική των Ενισταμένων Κέντρων, άρα και της τραπέζης GOLDMAN SACHS εκφράζεται με ΜΗ συμβατικές πλέον μεθόδους και ασύμβατους προς το σύστημα νέους σχηματισμούς.

Τα Ευρωπαϊκά επί μέρους συστήματα ΔΕΝ θα αναρρώσουν...

Απλά και μόνον ήρθε η ώρα να σαρωθούν και να απολογηθούν.

Να απολογηθούν σε ποινικές ΔΙΚΕΣ σαν και αυτην που η κυρια Weidel υπεσχέθη να οδηγήσει την μοιραία Καγκελάριο, την κυρία Merkel...!

==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας
geopolitics
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ