2017-09-27 15:09:15
Φωτογραφία για Το ε/π H145 απέκτησε εξομοιωτή προδιαγραφών της ισπανικής Indra
Η ισπανική εταιρία Indra, συνεργάστηκε με την Airbus Helicopters, για την ανάπτυξη ενός συστήματος εξομοίωσης πτήσης (FFS: Full Flight Simulator) για το ελικόπτερο H145, ένα προϊόν που απέσπασε την ανώτερη δυνατή αξιολόγηση για την ποιότητα εκπαίδευσης που προσφέρει και τον ρεαλισμό στην προσομοίωση των πραγματικών συνθηκών στην πτήση του ελικοπτέρου που προσφέρει.

Είναι ο πρώτος εξομοιωτής που πληροί τα στάνταρ και τις προδιαγραφές που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Ασφάλειας Αεροναυτιλίας (EASA: European Aviation Safety Agency), ο οποίος έχει γίνει αποδεκτός από τη Γερμανική Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας (LBA). Το σύστημα έχει εγκατασταθεί στην ακαδημία εκπαίδευσης πιλότων στο Donauwörth της Γερμανίας κοντά στη γραμμή παραγωγής του ελικοπτέρου H145.

Το H145 επιχειρεί σε όλο τον κόσμο καθώς είναι ένα εμπορικά επιτυχημένο ελικόπτερο πολλαπλών χρήσεων για την κάλυψη αναγκών στον τομέα της αερομεταφοράς για διάφορους σκοπούς, με αποτέλεσμα να αποτελεί μια ευκαιρία για εταιρία σαν την Indra, ώστε να διεισδύσει στην αγορά ως πάροχος υπηρεσιών εκπαίδευσης.

Όλα αυτά γίνονται στα βήματα της επιτυχημένης εμπλοκής της με συστήματα εξομοίωσης πτήσης για τα ελικόπτερα EC135. Η εταιρία έχει όμως αναπτύξει εξομοιωτές για τα ελικόπτερα H175, H225 και AS350. Συνολικά, έχει παραδώσει 200 εξομοιωτές πτήσης κάθε τύπου σε συνολικά 50 πελάτες ανά τον κόσμο, σε 40 χώρες.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ