2017-09-27 19:34:17
Φωτογραφία για Τανιμανίδης - Μπόμπα: Χαλαρή βόλτα για ψώνια..!
Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz αυτή τη στιγμή και λογικά τα φλας να είναι στραμμένα πάνω του. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η αρραβωνιαστικιά του Χριστίνα Μπόμπα αυτή την περίοδο, και πριν ξεκινήσει το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» στην κριτική επιτροπή του οποίου θα κάθεται ο παρουσιαστής του Survivor, χαλαρώνουν απολαμβάνοντας τον ελεύθερο χρόνο τους στο σπίτι τους, αλλά και κάνοντας βόλτες για ψώνια.

Σε μία τέτοια βόλτα εντόπισαν οι φωτογράφοι το ερωτευμένο ζευγάρι, που μόλις είχε κάνει τις αγορές του σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και έβγαινε γελώντας και χεράκι – χεράκι απ’ αυτό.

Φυσικά, την προσοχή μας τράβηξε αμέσως η εμφάνιση της Χριστίνας που είχε επενδύσει σ’ ένα casual look με ένα cropped παντελόνι σε γλυκιά λιλά απόχρωση, μια λευκή φαρδιά μπλούζα, φλατ εσπαντρίγιες σε metallic ροζ απόχρωση, ενώ φορούσε χιαστί μια τσάντα και είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε ψηλή κοτσίδα. Το δε λάστιχο με το οποίο είχε πιάσει τα μαλλιά της ήταν ροζ, ασορτί δηλαδή με την υπόλοιπη εμφάνιση.

Από δίπλα, βεβαίως, και ο Σάκης Τανιμανίδης με τη τζιν βερμούδα του, το t-shirt και τα αθλητικά να εναρμονίζεται στιλιστικά με τη σύντροφό του, κάνοντας το απόλυτα μοντέρνο ζευγάρι.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ