2017-09-27 20:41:13
Φωτογραφία για Νατάσα Καλογρίδη - Nomads: Αρχίσαμε… [video]
Την ώρα που οι τηλεθεατές περιμένουν να δουν το πιο δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης όπως παρουσιάζεται το Nomads, ο ΑΝΤ1 ξεκινά να μπαίνει σε διαδικασίες και σκέψεις που ίσως τον ωφελήσουν σε θέμα τηλεθέασης αλλά σίγουρα θα ρίξουν πολύ χαμηλά την ποιότητα.

Διότι, πώς αλλιώς να αντιληφθεί κάποιος το γεγονός ότι ενώ έχεις «ψηθεί» να παρακολουθήσεις μια ομάδα ανθρώπων να φτάνει στα όριά της και να δίνει μάχη με τη φύση αλλά και την… ανθρώπινη φύση, ο «πρόλογος» όλου αυτού είναι η Νατάσα Καλογρίδη ντυμένη κάτι… αποκριάτικο να μιλάει στην κάμερα του ΑΝΤ1 και να υποκρίνεται ότι τρέχει να προλάβει το πούλμαν, λες και υπήρχε περίπτωση να φύγει χωρίς εκείνη.

«Χρήσιμη εγώ; Σε τι να χρησιμεύσω; Σφουγγάρια να πλένεις τα πιάτα;», αρκέστηκε να απαντήσει σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το πως θα χρησιμεύσει στην παραλία, και τα γέλια της Φαίης Σκορδά από το στούντιο -αχ τι χαριτωμένο- έκαναν το όλο θέαμα τουλάχιστον ανυπόφορο σε περίπτωση που έχεις πάνω από πέντε εγκεφαλικά κύτταρα ζωντανά.

Ας ελπίσουμε ότι μόλις ξεκινήσουν τα γυρίσματα όλα αυτά θα σταματήσουν, αλλιώς ας αφήσουν το Nomads και ας ξεκινήσουν τη «Χουάνα την Παρθένα». Ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει αυτό που νομίζουν ορισμένοι «πετυχημένη τηλεοπτική συνταγή». Σοβαρευτείτε.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ