2017-09-27 21:40:18
Φωτογραφία για Τι μας κάνει εκνευριστικές...;
Πρέπει να το παραδεχτούμε... Εμείς οι κοπέλες γινόμαστε εκνευριστικές όταν το θέλουμε αλλά και χωρίς την θέλησή μας κάποιες φορές. Μα γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν έχω τέτοια επιστημονική κατάρτιση αλλά μάζεψα απόψεις φίλων μου - αντρών και σας τις παραθέτω για να μην κάνουμε τα ίδια λάθη ξανά και ξανά..

1) Γίνεσαι η μαμά του.. 

Τί όχι; Μην μου λέτε ψέματα.. Όλες κάποια στιγμή της ζωής μας (αν όχι σε όλη μας τη ζωή) θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο του άντρα δίπλα μας. Από το πιο ασήμαντο στο πιο σημαντικό μέρος της ζωής του. π.χ. ..., γιατί δεν πήρες τα σκουπίδια: ..., τα κοινόχρηστα δεν τα έχεις πληρώσει ακόμα; ..., φόρα καλύτερα τις κάλτσες σου, θα κρυώσεις. 

Και ναι θα πω έχουμε δίκιο και θέλουμε να φροντίζουμε τον σύντροφό μας αλλά μερικές φορές, καλύτερα να μασάμε παρά να μιλάμε τελικά. Ξέρετε γιατί; 

Γιατί ΔΕΝ είμαστε η μαμά του!!! 

Και πιστέψτε με κάποια στιγμή, θα το κάνει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.


Αν τον ''πρήζουμε'' συνέχεια, πρώτον η δική μας η ζαχαρένια θα χαλάσει, το ζευγάρι αρχίζει να χάνει την ''αίγλη'' του, καθώς επίσης σου σπάει τόσο τα νεύρα που χαμηλώνει στα μάτια σου. 

2) Περιμένεις από εκείνον πολλά..

Εκείνος έτσι ήταν και στην αρχή της σχέσης σας, μάλλον εσύ είχες τυφλωθεί από έρωτα. Του λέμε (ή το σκεφτόμαστε) ότι είναι ένα άβουλο πλάσμα και δεν παίρνει καμία πρωτοβουλία.. 

Ε πώς να πάρει με εσένα δερβέναγα των κινήσεών του; 

Και δεύτερον, έπαιρνε πριν πρωτοβουλίες και ξαφνικά άλλαξε..; Μάλλον όχι, για σκέψου το..

3) Δένεις τον ''γάιδαρο'' μας (και φαίνεται)..

Είστε κάποια χρόνια μαζί. Στις αρχές της σχέσης θα προσπαθούσες κάθε μέρα που σε βλέπει να φοράς ωραία ρούχα, να είσαι σέξυ (οπτικοί τύποι βλέπεις..) και φυσικά φουλ στην αυτοπεποίθηση γιατί έτσι τους αρέσει.. Μετά στενεύουν λίγο τα όρια, θα σε δει και με τις πυτζάμες σου, και με τις ανασφάλειές σου και όταν είσαι στα down σου. Φυσιολογικό.

Αλλά πρέπει να περιποιούμαστε (βασικά πρώτα για τον εαυτό μας) το σώμα μας και το εσωτερικό μας σε όλους τους τομείς. Το ίδιο δεν περιμένουμε από τον σύντροφό μας;

4) Κολλάς πάνω του..

Πριν από εσένα δεν έβγαινε; Εσύ; 

Σιαμαίοι είστε και δεν μπορείτε να βγαίνετε άμα δεν βγαίνετε μαζί του;

Τί πιο φυσιολογικό από το να εξακολουθείτε να βγαίνετε με τις παρέες σας και εκείνος το ίδιο. Είναι σημαντικό να βρισκόμαστε με τους φίλους μας γιατί χρειαζόμαστε ένα είδος διαλείμματος από τη σχέση. Με την καλή έννοια, όπως λέει και ο πολυλατρεμένος δήμαρχος Μαραθώνα.

Αχ και μία τελευταία παράκληση! Κλείστε ή βάλτε για κάποια ώρα τα κινητά σας στο αθόρυβο, ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ!!!

Αυτά για σήμερα.. Αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε, στείλτε μου μήνυμα!

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Δημοσιογράφος
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ