2017-09-28 17:00:44
Φωτογραφία για Όπλο του Παναιτωλικού η πληρότητα του ρόστερ του
Ο Παναιτωλικός πέτυχε μια σπουδαία νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, την πρώτη του στο πρωτάθλημα, όμως μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε αν φέρει στο μυαλό του κανείς τις εμφανίσεις των 4 πρώτων αγωνιστικών. Μπορεί κόντρα σε ΑΕΚ, Ατρόμητο, Πανιώνιο και ΠΑΟΚ τα «καναρίνια» να είχαν μαζέψει μόλις δύο... ποντάκια αλλά κατά γενική ομολογία άξιζαν κάτι παραπάνω. Ειδικά στο εντός έδρας ματς με τους Περιστεριώτες, αλλά και σε αυτό της Τούμπας όπου και ευκαιρίες είχαν, αλλά τους κόστισε μια στιγμή αμυντικής αδράνειας.

Οπότε το «τρίποντο» κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν απλά δικαίωση κόπων και επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς που γίνεται καθημερινά στο Emileon από τον Χάβο και τους παίκτες του. Όχι μόνο η νίκη, αλλά κυρίως η εμφάνιση του περασμένου Σαββάτου δίνει το δικαίωμα στους Αγρινιώτες να ονειρεύονται ότι τα καλύτερα έρχονται. Σε αυτό σημαντική είναι και η συνδρομή του ρόστερ που έχει να διαχειριστεί ο Μακεδόνας τεχνικός
. Δεν είναι υπερβολή αν πει κανείς ότι ο Παναιτωλικός διαθέτει φέτος το καλύτερο υλικό στα χρόνια που αγωνίζεται στα... σαλόνια της Σούπερ Λίγκας. Πλήρης σε όλες τις θέσεις, στις περισσότερες εκ των οποίων διαθέτει «δεύτερες και τρίτες» λύσεις, ενώ σημαντικό είναι ότι στα χέρια του Χάβου υπάρχουν και παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε περισσότερες από την φυσική τους θέση. Ενδεικτικού του σωστού προγραμματισμού που έγινε όλους τους προηγούμενους μήνες, αλλά και τις... αγορές-λαχεία της τελευταίας στιγμής όπως είναι η περίπτωση του Βαγγέλη Μόρα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην 18άδα που ανακοινώθηκε στο φύλλο αγώνος κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν υπήρχαν σε αυτό τα ονόματα των Λόπες, Μύγα, Μοράρ και Ροντρίγκες, ενώ στον πάγκο έμεινε σε όλο το ματς ο Χαντάκιας. Παίκτες που όλοι μπορούν να θεωρηθούν εκ των βασικών λύσεων. Όλα τα παραπάνω ενισχύονται από το γεγονός ότι ως αλλαγές πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Μπράβο, Μαρκόφσκι και Τσοκάνης, παίκτες που επίσης στην περσινή σεζόν είχαν βασική θέση στο αρχικό σχήμα. Σε μια σεζόν που έτσι κι αλλιώς θα είναι δύσκολη με αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και πιθανές απουσίες από κάρτες και τραυματισμούς που θα υπάρξουν, το «γεμάτο» ρόστερ αποτελεί την εγγύηση έτσι ώστε η ομάδα του Αγρινίου να τραβήξει τον δρόμο της μέχρι τέλους χωρίς σημαντικά προβλήματα.

Πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ