2017-09-28 17:22:53
Φωτογραφία για Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ 4407/2016 ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ -ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ-ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ)
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών ΠΟΜΕΝΣ ζητά την άμεση απόσυρση της φωτογραφικής ρύθμισης  που περιέχεται στο νομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ, καθώς αυτό συνιστά παρέμβαση στη συνδικαλιστική ελευθερία των εν ενεργεία στρατιωτικών. Η διάταξη δεν είναι μόνο προβληματική από πλευράς συνταγματικότητας, αλλά είναι προκλητική από πλευράς δικαίου ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ 

 ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ  ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ 

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4407/2016(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11 ΝΟΕ 2016)24 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ)Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΛΗΣΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ-ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ)Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΣΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ (ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ....ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΤΟ ΥΠΕΘΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ;; ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΕΣ

Η Ένωσή μας θα αγωνιστεί με όλα τα νόμιμα μέσα που διαθέτει να προασπίσει τα δικαιώματα όλων  των συναδέλφων.Καλεί όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

 Συνεχίζουμε τον αγώνα δίπλα στους συναδέλφους και μόνο.Μακριά από κομματικούς  συνδικαλισμούς .Τίποτε δεν χάθηκε! ..Συνεχίζουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ     και αποφασισμένοι! Ο αγώνας μας συνεχιζεται !
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ