2017-09-29 17:22:12
Φωτογραφία για Εγγεγραμμένος ως... γυναίκα στους εκλογικούς καταλόγους ο γαμπρός του Ντ. Τραμπ
Ο γαμπρός του Ντόναλντ Τραμπ, ο Τζάρεντ Κούσνερ, κατέχει τη θέση του συμβούλου του Προέδρου των ΗΠΑ, με αρμοδιότητες σχεδόν προεδρικές. Για πολλούς – μετά το κύμα αποχωρήσεων από τον Λευκό Οίκο- είναι ένας εκ των ανθρώπων που επηρεάζει τις αποφάσεις του ισχυρότερου ανθρώπου του πλανήτη.

Κι όμως! Ο Κούσνερ έχει εγγραφεί κατά λάθος ως… γυναίκα ψηφοφόρος επί οκτώ χρόνια στη Νέα Υόρκη. Και δεν είναι μόνο αυτό: Πολλές φορές συμπλήρωσε λάθος τα στοιχεία για την είσοδό του στον Λευκό Οίκο από τα μέτρα ασφαλείας και χρειάστηκε να τα υποβάλει επανειλημμένως.

Πριν από το 2009 μάλιστα, στους εκλογικούς καταλόγους του Νιού Τζέρζι, δίπλα στο όνομα του Κούσνερ αναγραφόταν: «αγνώστου φύλου», σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα The Hill.

Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Washington Post, ο Κούσνερ, ο οποίος είναι γόνος πλούσιας οικογένειας, είναι ένα από τα πολλά πρόσωπα του στενού κύκλου του Τραμπ που ήταν εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι σε περισσότερες από μια πολιτείες στις τελευταίες προεδρικές εκλογές.

Στα πρόσωπα αυτά περιλαμβάνεται ο πρώην διευθυντής της επικοινωνίας του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ και ο πρώην επικεφαλής στρατηγικής του αμερικανού προέδρου Στιβ Μπάνον.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εκκλησία και Εκκλησίες
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εκκλησία και Εκκλησίες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ