2017-09-30 13:00:43
Φωτογραφία για Η κόρη της Κρόφορντ ισορροπεί ανάμεσα σε σχολείο, πασαρέλα και ανορεξία
Στα 16 της η Κάια Γκέρπερ, κόρη της Σίντι Κρόφορντ και του Ραντ Γκέρμπερ, είναι ήδη διάσημη σε όλο τον κόσμο και μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στο μόντελινγκ ανοίγεται μπροστά της.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η σωσίας της μαμάς της έχει περπατήσει σε όλες τις εβδομάδες μόδες που έχουν γίνει στον κόσμο, Νέα Υόρκη, Μιλάνο, Παρίσι και το ντεμπούτο της στην πασαρέλα έχει κάνει αίσθηση.

Η Κάια είναι ένα κορίτσι που λογικά πρέπει να νιώθει πολύ τυχερή μόνο και μόνο επειδή είναι κόρη της Σίντι Κρόφορντ, ένα από τα πιο διάσημα τοπ μόντελ των 90’s. Και όλες οι πόρτες ανοίγουν στο πέρασμά της αφού η φύση φρόντισε να μοιάζει τόσο πολύ με τη διάσημη μητέρα της.

Στις αρχές του Σεπτέμβρη η διάδοχος της Σίντι Κρόφορντ έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, περπατώντας στην πασαρέλα του Calvin Klein, δίπλα στα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο.

Ακολούθησε το Μιλάνο, όπου η Κάια περπάτησε στην ίδια πασαρέλα με τη μαμά της, στο σόου του Versace.


Τις τελευταίες ημέρες η καρδιά της μόδας χτυπά στο Παρίσι, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η Εβδομάδα Μόδας και η Γκέρμπερ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει. Προς το παρόν το νεαρό μοντέλο έχει εμφανιστεί στην πασαρέλα του Saint Laurent και της Isabel Marant.

Το ερώτημα πολλών είναι πώς αυτό το κορίτσι προλαβαίνει τα πάντα ενώ είναι μόλις 16 ετών και ο προβληματισμός κάποιων είναι το κατά πόσον είναι σωστό ένα μικρό κορίτσι να εργάζεται τόσο σκληρά.

Παράλληλα, δεν λείπουν και οι φήμες για νευρική ανορεξία, λόγω της πολύ αδύνατης φιγούρας της.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vogue Teen η Κάια παραδέχθηκε ότι είναι δύσκολο να συνδυάσει το σχολείο, το μόντελινγκ και την κοινωνική της ζωή.

kaiagerber instagram

«Είναι πραγματικά δύσκολο, γιατί έχω πολλά διαφορετικά πράγματα που συμβαίνουν ταυτόχρονα. Πηγαίνω καθημερινά στο σχολείο και αυτό έρχεται πρώτο». Βέβαια, κρίνοντας από τις εμφανίσεις της στην πασαρέλα αυτόν το μήνα, έχει χάσει πολλά μαθήματα.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ