2017-09-30 16:57:11
Φωτογραφία για NBA: Ο Μίδας κύριος Γουέστμπρουκ
Από την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2018-19) ο Ράσελ Γουέστμπρουκ θα γίνει ο παίκτης με το μεγαλύτερο εγγυημένο συμβόλαιο στην ιστορία του αμερικανικού επαγγελματικού πρωταθλήματος, καθώς θα εισπράξει 233 εκ. δολάρια ως την περίοδο 2022-23.

Ο σούπερ σταρ της Οκλαχόμα συμφώνησε με τη Θάντερ σε πενταετή επέκταση του συμβολαίου του, έναντι 205 εκ. δολαρίων με ισχύ από την επόμενη σεζόν.

Η ισχύς του νέου συμβολαίου θα ξεκινήσει την επόμενη σεζίν. Πέρυσι ο Γουέστμπρουκ τελείωσε την κανονική περίοδο με triple double σε μέσο όρο πόντων (31,6), ριμπάουντ (10,7) και ασίστ (10,4), ενώ οι 42 αγώνες σε μια σεζόν στους οποίους κατέγραψε διψήφια νούμερα σε τρεις στατιστικές κατηγορίες συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία του NBA.

Ως επιβράβευση στην αφοσίωσή του, η διοίκηση της Οκλαχόμα ενίσχυσε σημαντικά την ομάδα για να την κάνει πρωταγωνίστρια τη νέα περίοδο. Έτσι, τη φανέλα των Θάντερ θα ενδυθούν από φέτος δύο σταρ του πρωταθλήματος, ο Καρμέλο Άντονι που ήρθε από τους Νικς και ο Πολ Τζορτζ από την Ιντιάνα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ