2017-09-30 21:42:27
Φωτογραφία για Παναιτωλικός - Πλατανιάς 3-0
Με δύο γκολ του Ντίας και ένα του Ρόσα ο Παναιτωλικός επικράτησε 3-0 του Πλατανιά στα Περιβόλια σε παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο άσος της ομάδας του Αγρινίου άνοιξε το σκορ στο 12’ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 79’, ενώ ο Ρόσα στο 43’ σημείωσε το δεύτερο γκολ. Ο Πλατανιάς αγωνίστηκε από το 63’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πλιάτσικα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός ξεκίνησε πολύ δυνατά και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ, με τα οποία «κλείδωσε» τη νίκη. Στο 12ο λεπτό ο Μάζουρεκ έκλεψε την μπάλα και ο Ντίας από κοντά άνοιξε το σκορ. Τρία λεπτά μετά ο Μάζουρεκ βρέθηκε στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής και με προβολή έχασε την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Νέα ευκαιρία κατέγραψε ο Παναιτωλικός στο 28’. Ο Ντίας βρέθηκε μέσα στην περιοχή και έστρωσε στον Μάζουρέκ, που υπό πίεση, δεν μπόρεσε να τελειώσει καλά τη φάση. Το 2-0 όμως δεν άργησε να έρθει. Στο 43ο λεπτό, ο Κλέσιο έστρωσε την μπάλα στον Μπεχαράνο. Αυτός την άφησε για τον Ρόσα που με φοβερό σουτ έγραψε το 2-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.


Ο Πλατανιάς προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο μέρος, όμως στο 63’ ο Πλιάτσικας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Ο Παναιτωλικός βρήκε νέους χώρους μετά την αποβολή και άρχισε να απειλεί εκ νέου με ξαφνικές αντεπιθέσεις.

Σε μια από αυτές τις προσπάθειες η ομάδα του Μάκη Χάβου βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα, καθώς στο 79' ο Μάζουρεκ «σέρβιρε» στον Ντίας, ο οποίος ανέβασε το σκορ στο 3-0, σφραγίζοντας την πρώτη νίκη του Παναιτωλικού στα «Περιβόλια».

Πλατανιάς – Παναιτωλικός 0-3 (Novasports 3)

Γκολ: 12', 79' Ντίας, 43' Ρόσα

Κίτρινες κάρτες: Πλιάτσικας, Βάντερσον, Στάθης - Μόρας, Μπεχαράνο, Μαρινάκης

Κόκκινες κάρτες: 63' Πλιάτσικας

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Δημούτσος, Στανισάβλιεβιτς (46' Στόιτσεφ), Κοροβέσης (46' Πατράλης), Στάθης, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Πριντέτα, Ενσικουλού, Ντεβέσα (66' Κρος), Μπούντνικ.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ρότσα (52' Τσοκάνης), Μόρας, Μιχάι, Μαρινάκης, Μπεχαράνο (67' Μπράβο), Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο, Μάζουρεκ, Ρόσα (59' Λόπες), Ντίας.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
trelogaidouri
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ