2017-10-01 10:02:12
Φωτογραφία για Δύο δολοφονίες , δύο εξαφανίσεις και μια απαγωγή, που πληγώνουν το γόητρο της αστυνομίας
Η διαλεύκανση εγκλημάτων που προκάλεσαν και προκαλούν  το κοινό αίσθημα, είναι (κατ' εμάς) υπόθεση όλων μας. Η κοινωνία σαν ένας οργανισμός, θα πρέπει να "αποβάλει" από μέσα της  ό,τι "κατατρώει" τα σωθικά της και την οδηγεί, στο να νοσεί Η συνδρομή όλων μας, εξασφαλίζει την ασφάλεια του καθενός μας.

Πράγματι, δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Υπάρχει όμως, το πιο "σατανικά" σχεδιασμένο έγκλημα. Η διαφορά είναι... στη νοημοσύνη δραστών και διωκτικών αρχών. Η σύμπραξη όμως της κοινωνίας στην προσπάθεια των δικαστικών και αστυνομικών αρχών, καθιστούν την "θεραπεία" ακαταμάχητη.

Η «αστυνόμευση» με αλγόριθμους, νοητικά σχήματα  και διασύνδεση απεικονίσεων, είναι μια μέθοδος αστυνομικής προανάκρισης... από το μέλλον, κύριοι. Αυτήν τελειοποιούμε, μέρα με την ημέρα, με αυτήν θα σας συνδράμουμε, χωρίς να αποζητούμε... απολύτως τίποτα. Είναι καθήκον μας.

Πάμε στοίχημα λοιπόν ότι, πολύ σύντομα, θα έχετε την χαρά να ανακοινώσετε την "εξιχνίαση" στις  παρακάτω  παρεκκλίνουσες συμπεριφορές, που προσβάλουν το γόητρό σας... ΚΑΙ με την «βοήθεια μας».


Αυτές είναι:

Η δολοφονία του Μάριου – Δημητρίου  Σουλούκου, του 11χρονου Μάριου που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο προαύλιο του σχολείου του.

Η δολοφονία του Βασίλη Γρίβα έξω από το σχολείο του ανήλικου γιου του στα Γλυκά Νερά. Ο εκτελεστής, ο οποίος φορούσε κουκούλα και γάντια τον πυροβόλησε με εννιάρι πιστόλι 9 φορές.

Ο Αρτέμης Σώρρας. Καταζητούμενος  ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» με τα... 600 δισεκατομμύρια, ο οποίος εξαφανίστηκε τον περασμένο Μάρτιο.

 «Ο απαγωγέας» του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη. Διευθύνων συμβούλου  της εταιρείας  «Πλαστικά Κρήτης».

Βασίλης Παλαιοκώστας. Ο καταζητούμενος που έγινε «θρύλος» από τις ληστείες, τις απαγωγές και κυρίως από τις τέσσερις κινηματογραφικές αποδράσεις που έχουν γραφτεί στο «βιογραφικό» του.

Οφείλουμε όμως να αναφέρουμε ότι, η διαλεύκανση τέτοιων εγκλημάτων από την ΕΛ.ΑΣ, είναι  πάνω από το 75%, ποσοστό που την κατατάσσει 2η σε αποτελεσματικότητα αστυνομία στην Ευρώπη, πίσω μόνο, από την θρυλική Σκότλαντ Γιάρντ.

Μάρτυρες θα είστε ότι, και  με την συνδρομή μας, τούτο το ποσοστό θα αγγίξει το 100%.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ